Sander & Elaine | 14-05-2022

Op 14 mei hadden we weer een mooie bruiloft bij Landgoed Klarenbeek. Het was de dag van Sander en Elaine. We vertrokken samen naar Kampen waar zowel Sander als Elaine zich, onder toeziend oog van hun ouders voorbereidden. We splitsten ons dus op.

First look

Precies op tijd vertrok Sander richting Elaine voor de first look. Ook Elaine was er al klaar voor dus Sander kon aanbellen. De deur ging open, wauw ze zagen er beiden prachtig uit!

Fotoshoot in Kampen en Zwolle

In een supermooie oude Volvo, die qua kleur perfect bij het pak van Sander en het boeket van Elaine paste, gingen we op weg naar het centrum van Kampen. Hier maakten we de eerste foto’s om vervolgens door te rijden naar het Engelse Werk in Zwolle voor de rest van de fotoshoot. Het weer was prachtig en ook het bruidspaar straalde.

Landgoed Klarenbeek

Langs de IJssel reden we richting Landgoed Klarenbeek, een prachtige route helemaal met dit weer. Op de locatie aangekomen stonden trouwambtenaar Hedwig Peters en de gasten het bruidspaar al op te wachten. Ze maakten een prachtige entree in de Volvo over de lange oprijlaan van het landgoed en daarna lopend door de erehaag van gasten. Wat is dit toch een mooie plek!

Ceremonie

De gasten namen plaats in de mooie kapel, de ceremonie kon beginnen. Sander kwam als eerst naar voren, gevolgd door Elaine aan de arm van haar vader. Er volgde een mooie ceremonie, waarin ook Sander en Elaine hun beloften prachtig aan elkaar uitspraken. Sander en Elaine zeiden beiden volmondig ‘ja’!! Yeah, getrouwd! De opa van Sander kreeg de speciale taak om de ringen te brengen.

Bubbels en taart!

Na de ceremonie werd er opnieuw een erehaag gevormd. De moeder van Sander bracht een toast uit op het bruidspaar en natuurlijk was er een prachtige en ook overheerlijke taart!

Diner en feest….

Na een heerlijke zonovergoten middag, stonden de tafels prachtig gedekt klaar voor het diner. Deze werd afgetrapt door prachtige speeches van de moeder van Elaine, de vader van Sander en Sander zelf. Hierna werd heerlijk gedineerd. Na het diner namen wij het bruidspaar nog even mee voor wat golden hour foto’s, het licht was zo mooi. Daarna kon er gefeest worden!

Lieve Sander en Elaine, bedankt dat wij jullie bruiloft bij Landgoed Klarenbeek vast mochten leggen. Het is echt een prachtige plek en jullie maakten het plaatje compleet. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen. We hebben ontzettend genoten van jullie dag.

Liefs, Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.