Mark & Marcelle | 20-08-2022

Na een heerlijke vakantie gingen we op zaterdag 20 augustus op weg naar Mark en Marcelle. Het was namelijk hun dag, zij gingen trouwen bij Bosque in Eerbeek. Het was voor ons een thuiswedstrijd want we startten bij hun huis in Apeldoorn. Ze hadden beiden een eigen kamer om zich voor te bereiden en werden daarbij geholpen door hun kinderen en vrienden. Mark kreeg toen zijn das omging nog even een blinddoek om, zodat het voor hem nog een verrassing was in welke kleuren zijn bruid hem tegemoet zou komen, want deze prachtige bruid koos niet voor wit. Hoe tof! Uiteindelijk was het moment daar, om onder toeziend oog van hun dierbaren, elkaar in de armen te sluiten. Wauw!

Fotoshoot op de bloeiende hei bij het Leesten

Na wat foto’s kwam de limousine, een verrassing voor Mark, voorrijden. Zo kon het bruidspaar samen met de getuigen (en champagne) naar Eerbeek rijden. Wij maakten hierna nog even een uitstapje met Mark en Marcelle en videograaf Willem Wollinga van Trouwerijfilm voor de fotoreportage bij het Leesten, waar de heide prachtig in bloei stond.

Ceremonie met Mariëlle Jongmans

Terug in Eerbeek was het al snel tijd voor de ceremonie met als Babs Mariëlle Jongmans van Bijzonderhuwelijk.nl. Toen iedereen plaats had genomen en Mark op zijn plek stond, kwam Marcelle prachtig aan de arm van haar zoon naar voren gelopen en er volgde een hele mooie persoonlijke ceremonie. Er was plaats voor veel gelach maar ook een traan. Mark en Marcelle spraken elkaar toe en voor het ja-woord werden Mark en Marcelle letterlijk aan elkaar vastgebonden door hun naasten met linten. Er werd natuurlijk volmondig ‘Ja’ gezegd en Mariëlle besprenkelde de ringen met tovergoud. Yes, getrouwd!

Taart en bubbels!

Er werd na de felicitaties geproost op een fantastisch huwelijk en Mark en Marcelle sneden de taart aan. De hele middag werd er gezellig geborreld en aansluitend gebarbecued. Als afsluiting van het eten was er overheerlijk ijs van van Swoll.

Party!

De avondgasten waren ondertussen gearriveerd en DJ Chiel had zich ook geïnstalleerd in de feestzaal. Als iemand een feestje kan maken dan is hij het, dus na werkelijk waar een spetterende openingsdans van het bruidspaar, stond al snel iedereen, jong en (iets) oud(er) te swingen op de dansvloer. Genieten geblazen! Voor ons werd het toen tijd om naar huis te gaan.

Lieve Mark en Marcelle, wauw, wat was het een heerlijke dag. Jullie hebben het zo eigen (inclusief de bril op Marks hoofd) gemaakt en samen met alle lieve mensen om jullie heen straalden jullie van oor tot oor. We hebben ontzettend genoten. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen!!

Liefs,

Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!