Afgelopen vrijdag was het de dag van Dennis en Inèz. Dennis begon de dag in Moordrecht en Inèz was met haar ouders en zusje in Nijkerk. Inèz was eigenlijk heel relaxed en was ruim op tijd klaar. Dennis kwam aangereden in en super mooie witte BMW en het was tijd voor de first look. Dennis ging klaar staan in de achtertuin en Inèz tikte hem op zijn schouder als teken dat hij zich mocht omdraaien. Wauw, wat zagen ze er beiden prachtig uit!

Op naar de Soesterduinen voor de fotoshoot. Er stonden allemaal lieve mensen met bogen om het bruidspaar uit te zwaaien. Wat een geweldig weer hadden we deze dag. Echt genieten op de zandvlakte met die blauwe lucht. Ook maakten we in Montfoort nog wat foto’s, voordat we naar de tuin gingen waar de ceremonie zou plaatsvinden.

Tijd voor het officiële gedeelte. De ceremonie vond plaats in Tuin de Hogewaard. Wat een prachtige plek! Dennis en Inèz kwamen samen naar voren gelopen. Er volgde een mooie ceremonie, waarbij de ambtenaar het woord voerde. Ze zeiden beiden volmondig ‘Ja’, er werd gekust en de handtekeningen werden gezet. Yes, officieel getrouwd voor de wet!

Hier moest natuurlijk op geproost worden. Het kersverse bruidspaar sneed de taart aan en er werd heerlijk geborreld in de tuin. Ook maakten we een aantal groepsfoto’s.

Vervolgens gingen we met z’n allen op weg naar het centrum van Montfoort, waar Dennis en Inèz ook graag wilden trouwen voor de kerk in de Commanderije van Sint Jan. Alle gasten namen plaats in dit prachtige kapelletje en daar kwam Inèz naar voren gelopen aan de arm van haar vader. Dit vinden wij altijd zo mooi! Er volgde een prachtige kerkdienst, met een preek van de vader van de bruid, het uitspreken van de geloften, het omdoen van de ringen en de zegening. Gedurende de dienst werd er veel gezongen en ook het bruidspaar zong mee. Wauw, zo gaaf!

We verlieten het prachtige kerkje en gingen lopend op weg naar de Heeren van Montfoort.

Daar werd heerlijk geborreld op het terras. Er werden stukjes opgevoerd en iedereen genoot van het mooie weer, het lekkere eten en elkaars gezelschap.

Tot slot werd er een erehaag met sterretjes gevormd door de gasten. Daar ging het bruidspaar, op naar het hotel. En zo kwam er een einde aan deze geweldige dag.

Lieve Dennis en Inèz, wat was dit een fantastische dag. We hebben enorm genoten. Bedankt dat we erbij mochten zijn. Geniet van elkaar en alle lieve mensen om jullie heen. We wensen jullie al het geluk van de wereld toe!

Lieve groetjes Josien en Floor