Danny & Leanne | 30-06-2023

Op 30 juni legden wij een prachtige tuinbruiloft in Beekbergen vast. Toen wij op de geweldige locatie aankwamen was Danny, de bruidegom, al aanwezig. Hij liet ons zien waar alles ging plaatsvinden. Wauw, wat een gave plek en wat was het allemaal mooi aangekleed door Liefde voor Liefde. Even later kwam Leanne, de bruid van vandaag, ook aan. Zij had haar haren en make up al laten doen, dus dook ze snel een kamer in zodat Danny haar nog niet kon zien. Danny kleedde zich om met hulp van zijn moeder en Leanne werd door haar moeder en zus geholpen. Toen beiden klaar waren, ging Danny klaarstaan in de tuin. Leanne kwam van achteren aangelopen en tikte hem op de schouder. Zijn blik toen hij zich omdraaide, sprak boekdelen, wat een supermooie bruid! Een bruid die overigens ook enorm begon te stralen toen zij haar bruidegom zag.

Fotoshoot in de tuin

We maakten snel een aantal foto’s in de mooie tuin, want niet lang daarna arriveerden de eerste gasten al.

Ceremonie onder de boom

De gasten namen plaats op de prachtige ceremonieplek onder een grote boom achter in de tuin. Danny ging klaarstaan en daar kwam Leanne aan, aan de arm van haar vader. De bloemenmeisjes gingen hen voor, een supermooi gezicht. Er volgde een hele mooie ceremonie, waarin Danny en Leanne ook prachtige woorden naar elkaar uitspraken. Uiteindelijk was daar ook een volmondig ‘ja’ van beiden, yes getrouwd!! De bruidsmeisjes brachten de ringen en na het tekenen konden Danny en Leanne de erehaag door, op naar de champagne!

Taart, felicitaties, borrel en diner!

Naast champagne, was er ook taart en natuurlijk sneden Danny en Leanne deze aan. De gasten konden Danny en Leanne feliciteren en de hele middag was er lekker de tijd om te borrelen. Er waren ook een aantal leuke spellen te spelen en er stonden heerlijke loungebanken op het terrein. Kortom, er hing een heerlijk relaxte vibe en je zag iedereen op en top genieten. De borrel ging over in een heerlijk Italiaans sharing diner aan de prachtig gedekte tafel. Er was toen ook tijd voor een aantal mooie en natuurlijk ook grappige speeches.

Partytime!

De avondgasten arriveerden en nadat Danny en Leanne iedereen begroet hadden, openden zij het feest met een spetterende openingsdans. Zij fluisterden ons naderhand in, dat het niet helemaal ging zoals geoefend, maar wij vond het spectaculair, vooral de lift! Terwijl iedereen genoot van een heerlijke feest, pakten wij onze spullen om naar huis te gaan.

Lieve Danny en Leanne, wauw wat was dit een heerlijke relaxte en tรฉ gekke dag. Jullie tuinbruiloft in Beekbergen, was volgens ons zoals jullie hem voorgesteld hadden, maar dan nog veel mooier. Alles klopte, iedereen genoot en jullie liefde voor elkaar spatte eraf! Bedankt dat wij deze gave dag vast mochten leggen. We willen jullie heel veel geluk toewensen samen en met alle lieve mensen om jullie heen.

Veel liefs,

Floor & Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!