Floor & Josien – Fotografen en oprichters Two Sparkle Photography

Hi, super leuk dat je een kijkje neemt op onze pagina.

Wij zijn Floor Willemsen en Josien Smit en sinds 2017 werken wij samen als fotografen in Apeldoorn onder de naam Two Sparkle Photography. Beiden zijn we gelukkig getrouwd en moeder van twee kids (Josien: Koen (11) en Flore (8) | Floor: Jip (12) en Guus (10).

Josien was jarenlang werkzaam als Financieel Specialist bij ABN AMRO. Bankier dus, maar wel een fotograferende bankier en nadat ze gestopt is bij ABN AMRO, bleek haar hart toch meer bij de fotografie te liggen en begon ze als zelfstandig fotograaf.

Ook Floor, opgeleid als vakleerkracht gymnastiek en pedagoog, heeft pas later de overstap naar de fotografie gemaakt. Na de geboorte van haar jongens, ging ze steeds meer fotograferen en was hiermee op een gegeven moment zo druk, dat ze een keuze moest maken. Na acht jaar werkzaam te zijn geweest in het speciaal onderwijs, begon ook zij als zelfstandig fotograaf.

Circa zeven jaar geleden besloten we om samen de bruidsfotografie op te pakken. Dit beviel zo goed dat we een jaar later besloten om onze bedrijven samen te voegen. Het begin van Two Sparkle Photography, namelijk de samenwerking van twee fotografen in Apeldoorn.

We hebben hier geen moment spijt van gehad! Wat is het bijzonder om al die te gekke, grappige, mooie en intieme momenten samen te mogen vastleggen.

Oh ja en we houden ook van gezellig kletsen, shoppen, meezingen in de auto, wijntjes drinken, samen in de fotobooth……..

Naast bruidsfotografie kun je bij ons ook terecht voor portret-, gezins- en familiefotogafie. We vinden het zo gaaf om mensen op de foto te zetten zoals ze echt zijn en pure momenten te ‘vangen’ met onze camera. Ook geven we fotografieworkshops voor zowel beginners als de gevorderde fotograaf. Wij houden ervan!

Maar genoeg over ons. Nu willen we heel graag jullie leren kennen

Two Sparkle Photography | Soerenseweg 156 | 7313 EP  Apeldoorn | 06-10580073 | http://www.twosparkle.nl | info@twosparkle.nl


Archives by month:

Archives by category: