T en M | 25-08-2022

T en M vierden op deze hele mooie en warme dag hun bruiloft bij Hofstede de Middelburg. T kleedde zich om bij zijn zwager en schoonzus, M in hun eigen huis samen met haar (schoon)zussen en moeder. In beide huizen was het een gezellige boel. Na het aankleden haalde T zijn bruid op en vond de first look plaats. Daarna reden we naar de hei voor de fotoshoot. T en M reden in een supergave Jaguar. We maakten foto’s op de hei, maar ook in het bos. Dat was wel even fijn, konden we weer een beetje afkoelen.

De ceremonie

Ondertussen hadden de daggasten zich al verzameld bij Hofstede de Middelburg. Daar heetten zij het bruidspaar welkom met een groot applaus. Tijd voor het officiële gedeelte van de dag. De stoeltjes waren in verband met de warmte naar de schaduw verplaatst en op alle stoelen lagen flesjes water en waaiers klaar, super geregeld! De gasten namen plaats en de ceremonie kon beginnen. T werd weggegeven door zijn vader en M door haar moeder. Wauw, wat een mooi gezicht. Er volgde een prachtige ceremonie. De babs en de moeder van de bruid spraken mooie woorden en ook T en M spraken geweldige geloften naar elkaar uit. Er klonk twee keer volmondig Ja, er werd gekust en de ringen werden gebracht door een heel lief bruidsmeisje. Tot slot werden de handtekeningen gezet, yes getrouwd!

ja-woord
de kus
ringen brengen
Toost en taart

Dat moest natuurlijk gevierd worden. Er werd geproost en genoten van een heerlijke taart en daarna lekker geborreld. Tussendoor maakten we ook wat groepsfoto’s.

toost
groepsfoto
BBQ en golden hour

Na het borrelen stond de BBQ klaar. De vader van de bruidegom gaf een mooie speech en vervolgens werd er met z’n allen genoten van het heerlijke eten. Wij hielden ondertussen de zon in de gaten, want er zat een hele mooie zonsondergang aan te komen. Na het eten gingen we dus nog even op pad met T en M om hen vast te leggen tijdens het prachtige golden hour. Zo tof!

speech vader bruidegom
golden hour
drone golden hour
Feest en salsa workshop

De avondgasten arriveerden en werden ontvangen met een lekker glaasje bubbels. Het bruidspaar maakte zich klaar en liet vervolgens een echt fantastische openingsdans zien, wauw! Alle niet getrouwde vrouwen streden om het bruidsboeket en daarna mochten de gasten zelf ook met de voetjes van de vloer, want er werd een heuse Salsa Workshop gegeven. Super leuk, er werd dan ook heel wat af gelachen. Voor ons was het hierna een mooi moment om onze spullen te pakken en huiswaarts te keren.

ontvangst avondgasten
openingsdans
bruidsboeket gooien
salsa workshop

Lieve T en M, wat hebben wij enorm genoten van jullie als stralend bruidspaar en al die lieve mensen om jullie heen. Jullie bruiloft bij Hofstede de Middelburg was in één woord geweldig! We wensen jullie samen al het geluk van de wereld toe! Liefs Josien en Floor

ringen

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!