R & I | 19-09-2020

Op zaterdag 19 september 2020 was de bruiloft bij Oranjerie Groot Warnsborn van I & R.

Voorbereidingen bij Groot Warnsborn

De bruid en bruidegom begonnen de dag allebei op de locatie zelf. R kleedde zich om in een hotelkamer en werd geholpen door zijn moeder. I was in het koetshuis, waar het een drukke maar gezellige boel was met de visagist, kapster en ouders van I. Ook kwam later het dochtertje van R & I naar het koetshuis, want ook zij moest natuurlijk een schattig jurkje aan.

First Look in het bos bij Landgoed Groot Warnsborn

Wauw, wat zagen ze er alle drie mooi uit! Tijd voor de ‘first look’. In het bos hadden we een tof plekje opgezocht. R ging al klaar staan met de rug naar I toe en daar kwam ze aangelopen. Ze tikte R op zijn rug en R draaide zich om… altijd echt een kippenvel momentje!

Tijd voor de shoot. We maakten eerst foto’s met hun dochtertje erbij en daarna nog even van hen tweeën.

Buitenceremonie bij Oranjerie Groot Warnsborn

Na de shoot gingen R & I snel het koetshuis in, want de eerste gasten waren al gearriveerd en het moest nog even een verrassing blijven hoe ze eruit zagen. Terwijl het bruidspaar even een broodje at, konden de gasten genieten van een kopje koffie in de prachtige tuinen van Groot Warnsborn. Daarna was het echt tijd voor het officiële gedeelte. Eerst kwam R aangelopen met hun dochtertje op de arm, gevolgd door I aan de arm van haar vader, zoooo mooi!

Het werd een geweldige ceremonie. Er was veel interactie met de gasten en er werd heel veel gelachen. Ook spraken R en I prachtige geloften naar elkaar uit. Beiden gaven een volmondig ‘Ja’ en de ringen werden gebracht door het neefje. Na het tekenen van de akte door het bruidspaar, de getuigen, maar natuurlijk ook door hun dochtertje, was het dan echt officieel; R & I waren getrouwd!

Taart en toast bij Oranjerie Groot Warnsborn

Daar moest natuurlijk op getoost worden! Ook stond er een heerlijke taart klaar. Er werd lekker geborreld en gekletst en we maakten een aantal groepsfoto’s, uiteraard met 1,5 m afstand. Wat een fijne middag!

Diner in de tuin van Groot Warnsborn

De tafels waren prachtig gedekt en het was tijd voor de gasten om aan te schuiven en te genieten van een heerlijk diner. Tussendoor gaf de vader van de bruid nog een geweldige speech.

Borrel bij Groot Warnsborn

Na het diner was het voor het kleine meisje tijd om lekker te gaan slapen. Nog even gek doen met opa en dan lekker naar bed. Het bruidspaar nam even een moment voor zichzelf terwijl de avondgasten al binnen kwamen druppelen. Er werd lekker buiten geborreld en nog een keer geproost met alle gasten. Voor ons een mooie afsluiting van een prachtige dag.

Lieve R & I, wat hebben we enorm genoten van jullie bruiloft bij Oranjerie Groot Warnsborn. Wij wensen jullie met jullie prachtige gezin al het geluk van de wereld toe.

Lieve groetjes,

Josien, Miriam en Floor