Frank & Eline | 24-05-2019

Op vrijdag 24 mei ging onze wekker al om 5:00 uur af, want het was de trouwdag bij het stadhuis in Rijssen van Frank en Eline! Een dag die al lang in onze agenda stond want in 2017 al namen zij contact met ons op. In de tussentijd hadden we regelmatig contact met elkaar en één ding was duidelijk; deze dag zou tot in de puntjes verzorgd zijn. We hadden er zin in!

We reden dus al vroeg naar Rijssen toe, waar zij beiden in hun ouderlijk huis hun voorbereidingen troffen. Bij Frank thuis stond zijn vader nog even de auto te bewonderen toen we aankwamen. Toch gaaf zo’n prachtige Porsche voor de deur!

Eline zat in de make up toen we aankwamen. Het was er al een gezellige boel, want haar broertjes, zusjes en ouders waren ook druk bezig met alle voorbereidingen. Al snel was het tijd om de jurk aan te doen, haar moeder hielp haar hierbij. Wauw wat was ze mooi!

Frank was inmiddels ook klaar en ging op weg naar zijn bruid. In de tuin ontmoetten zij elkaar. Wat een bijzonder moment!

We gingen op weg naar de de Holterberg voor de fotoshoot, samen met de videografen van A Love Story . Het weer was prachtig, de zon stond nog laag en af en toe kwamen er wat wolken voorbij. Dit zorgde voor prachtige luchten. Frank en Eline genoten er zichtbaar van.

De bruidsmeisjes arriveerden voor ook nog wat foto’s. Wat zagen ze er prachtig uit!

Het was tijd om de rest van de gasten te gaan begroeten bij Eline thuis. Door de rook kwamen zij aangereden en werden ze ontvangen door vrienden en familie. Wat een gaaf gezicht!

Ja, ik wil!

Daarna gingen we richting het stadhuis van Rijssen. Frank ging, nadat de gasten plaats hadden genomen, als eerste richting de trouwzaal. Hierna mocht neefje Joël zijn entree maken: “Oom Frank hier komt jouw bruid!”. Tot slot kwam Eline aan de arm van haar vader naar voren. Wat een mooi gezicht. Er volgde een prachtige ceremonie en er werd door beiden volmondig ‘Ja’ gezegd!

Groepsfoto

Hierna gingen we naar de Oosterhof om groepsfoto’s te maken en aansluitend volgde de kerkelijke inzegening in de Noorderkerk.

Borrel & taart

We reden richting de Poppe in Markelo. Hier werd een prachtige en overheerlijke bruidstaart aangesneden en gezellig geborreld. De kinderen konden buiten spelen in de geweldig leuke speeltuin. Aansluitend was er een goed verzorgd en uitgebreid diner met prachtige speeches van Elines zusje en vriendin.


De avondgasten arriveerden, maar nadat iedereen Frank en Eline gefeliciteerd had, namen wij ze nog even mee naar buiten. Het licht was op dat moment zo mooi dat we nog wat foto’s maakten tijdens het Golden Hour. Tien minuten later konden zij zich voegen in het feestgedruis. Er volgden een aantal stukjes en nadat Elines zusje prachtig voor het bruidspaar had gezongen, pakten wij onze spullen om richting huis te gaan.

Lieve Frank en Eline, wat hebben wij genoten van jullie trouwdag bij het stadhuis in Rijssen! We willen jullie heel veel liefde en geluk toewensen in de toekomst!

Liefs Floor en Josien

Gaan jullie ook trouwen? Vraag dan hier ons magazine aan!