Thom & Marcella | 9-9-2022

Op vrijdag fotografeerden wij de prachtige bruiloft bij de Bronckhorst Hoeve in Brummen van Thom en Marcella. Thom bereidde zich voor in Enschede terwijl Marcella in hun eigen huis in Deventer was. Op beide plekken was het een gezellige bedoening. Bij Marcella waren ook hun beide honden Bagel en Donut aanwezig, ze keken hun ogen uit. Wat was er aan de hand?

First look & fotoshoot in Deventer

Toen beiden klaar waren gingen we richting het pontje van Deventer. Op de vlonder aan de IJssel, met uitzicht op de skyline van hun stad Deventer, vond namelijk de first look van Thom en Marcella plaats. Marcella verstopte zich nog even terwijl Thom klaar ging staan, zijn gezicht stond ineens ietwat gespannen, met naast hem de ouders en natuurlijk Bagel en Donut. Marcella tikte Thom op de schouder en eindelijk kon hij zijn prachtige bruid in de armen sluiten. Wauw, wat een tof moment! Wij stapten hierna met het bruidspaar, dat natuurlijk veel bekijks had, op de pont richting het centrum van Deventer voor de fotoshoot. Hier maakten we foto’s in de mooie oude straatjes. Deventer is een geweldige stad voor een fotoreportage.

Ceremonie bij de Bronckhorst Hoeve in Brummen

Na de fotoshoot reden we richting de mooie Bronckhorst Hoeve in Brummen. De gasten namen al plaats in de ceremoniezaal en niet lang daarna kwam Thom, aan de arm van zijn trotse moeder, naar voren. Gevolgd door Marcella aan de arm van haar stralende moeder. Bagel en Donut keken ondertussen toe wat er toch allemaal aan de hand was. Er volgde een hele mooie persoonlijke ceremonie met Linda van Trouwen met Linda als trouwambtenaar. Er was ruimte voor veel gelach en een enkele traan en uiteindelijk zeiden Thom en Marcella beiden Ja! De eerst felicitaties waren er van Bagel en Donut. Yes, getrouwd!

Borrel, BBQ en taart!

Na de ceremonie verplaatsten we ons richting de mooie ‘Bronckgaerd’. Er waren natuurlijk eerst felicitaties voor het bruidspaar. Daarna werd er uitgebreid geborreld, terwijl we ondertussen groepsfoto’s maakten. Ook was er tijd voor speeches en werden er oudhollandse spellen gespeeld. De borrel ging over in een gezellige BBQ. Het begon te regenen, maar na regen komt zonneschijn en tja, dan ontstaan de mooiste dingen. Een prachtige regenboog verscheen, dus met het bruidspaar stapten we de auto in voor nog wat toffe foto’s.

Party

De avondgasten arriveerden en het was tijd voor de openingsdans van Thom en Marcella. Ze straalden van oor tot oor en na hun dans ging jong en (iets) oud(er) de dansvloer op voor een knallend feest.

Wow Thom en Marcella, wat was jullie bruiloft bij de Bronckhorst Hoeve in Brummen een fantastische dag! Wij zagen een dolverliefd, stralend bruidspaar en heel veel leuke, lieve en blije mensen. De schattigste bruidshondjes ever maakten het verhaal compleet! Bedankt dat we erbij mochten zijn, we willen jullie heel veel geluk toewensen samen.

Liefs Floor, (stand-in) Miriam en Josien