Two Sparkle – Jullie bruidsfotograaf in heel Nederland

Welkom op onze website, wij zijn Floor Willemsen en Josien Smit en sinds 2017 zijn wij samen trouwfotograaf in Apeldoorn. Wauw, wat genieten wij van het fotograferen van bruiloften! Als huwelijksfotograaf fotograferen wij niet alleen in Apeldoorn, maar leggen wij de mooiste bruiloften vast door heel Nederland heen.

Twee fotografen – trouwfotograaf Apeldoorn

Wij komen altijd met twee fotografen op jullie bruiloft. Met z’n tweeën kunnen wij alle mooie momenten nog beter fotograferen vanuit verschillende perspectieven. Jullie zijn als bruidspaar natuurlijk het allerbelangrijkst, maar het is ook heel gaaf om later terug te zien, hoe iedereen die jullie lief is, de dag heeft beleefd. Zo vangen we alle pure emoties en kunnen we een compleet beeld bieden van jullie fantastische dag. En dat is wat wij het liefste doen. Samen doen wij zo onopvallend mogelijk ons werk, maar ondertussen fotograferen we ieder speciaal moment op jullie mooiste dag. Vaak horen we ook terug dat het zo gezellig was dat we erbij waren.

Spontane trouwfoto’s

Wij houden van ongedwongen en dus ongeposeerde, spontane bruidsfoto’s. Dit resulteert in foto’s met natuurlijke kleuren en wij wisselen dit af met mooie zwart/wit-foto’s. Onze stijl kun je omschrijven als: Dromerig, helder, natuurlijke kleuren, puur, spontaan met soms een stoere twist. Is dit waar jullie naar op zoek zijn? Dan zijn wij misschien wel jullie trouwfotograaf! We gaan graag met jullie in gesprek om er achter te komen of die o zo belangrijke klik er is. Want jullie bruidsfotograaf is de hele dag aanwezig op jullie bruiloft en derhalve is een goede klik heel fijn.

Bruidsfotograaf Apeldoorn

Willen jullie ons trouwmagazine ontvangen of een vrijblijvende afspraak plannen? Klik dan hier. Voor ons portfolio moet je hier zijn.

Wil je meer van ons werk zien volg ons dan ook via Facebook of Instagram.

Two Sparkle Photography | Soerenseweg 156 | 7313 EP Apeldoorn | 06-10580073 | http://www.twosparkle.nl | info@twosparkle.nl