Maarten & Jennifer | 10-7-2021

Op zaterdag 10 juli stond het huwelijk van Maarten en Jennifer gepland en wij mochten de bruiloft bij Green Village Nieuwegein vastleggen. We gingen al vroeg op pad richting Utrecht. Jennifer was met hun dochter in hun eigen huis waar zij geholpen werd door haar moeder en vriendin. Maarten was met hun zoon naar de buren gegaan, die tevens goede vrienden zijn. Het was in beide huizen een gezellige boel. Maarten was al snel klaar, maar moest nog even wachten. Toen het moment eindelijk daar was viel zijn mond haast open, wat een prachtige bruid en wat een prachtig paar zo samen!

Bruidsreportage in het Maximapark in Utrecht

We gingen op weg naar het Maximapark voor de fotoshoot. Wauw, wat een mooi park, met volop wilde bloemen, mooie waterpartijen en veel groen. Maarten en Jennifer straalden van oor tot oor.

Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht
Bruidsreportage Maximapark Utrecht

Ceremonie bij Green Village Nieuwegein

Daarna reden we door naar de trouwlocatie Green Village in Nieuwegein, een super gave plek! Het was tijd voor de ceremonie en de gasten namen plaats. Maarten kwam samen met zijn zoon in de Landrover aangereden. Hierna kwamen Jennifer en hun dochter naar voren gelopen. Wat een prachtig moment! Er volgde een hele mooie ceremonie met tranen die weggepinkt moesten worden, maar ook veel blijdschap! Prachtige woorden waren er ook van Jennifers moeder en Maartens vader. Dit maakte de ceremonie heel persoonlijk. Uiteindelijk werd er ook ‘Ja’ gezegd. Yes, getrouwd!

Bruiloft bij Green Village
Bruiloft bij Green Village
Bruiloft bij Green Village
Bruiloft bij Green Village
Bruiloft bij Green Village
Bruiloft bij Green Village

Toast en taart bij Green Village

Na de ceremonie ging het gezelschap naar buiten om te proosten. Het bruidspaar sneed de taart aan en er was tijd voor felicitaties. Er werd heerlijk geborreld en ondertussen genoten de kinderen van het springkussen.

Bruiloft bij Green Village
Bruiloft bij Green Village
Bruiloft bij Green Village
Bruiloft bij Green Village
Bruiloft bij Green Village

Diner en bruiloftsfeest bij Green Village

Na de borrel was het tijd voor het diner en aansluitend het feest. Helaas gooiden de nieuwe Coronamaatregelen op het laatste moment roet in het eten en kon er niet met z’n allen gedanst worden. Gelukkig mochten Maarten en Jennifer wel hun openingsdans doen en werd het alsnog een feestelijke avond!

Bruiloft bij Green Village
Bruiloft bij Green Village
Bruiloft bij Green Village

Lieve Maarten en Jennifer, we hebben enorm genoten van jullie fantastische dag. Dank dat wij bij jullie bruiloft bij Green Village mochten zijn. We willen jullie heel veel geluk toewensen, samen, als gezin maar ook met alle lieve familie en vrienden om jullie heen! Dat grote feest komt vast nog een keer, we houden ons aanbevolen ๐Ÿ˜‰

Liefs,

Floor en Josien

Gaan jullie ook trouwen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het fotograferen van jullie dag? Vraag dan hier ons weddingmagazine aan.