Ruben & Nicole | 19-09-2023

Dinsdag 19 september dinsdag was de dag van Ruben en Nicole. Zij trouwden in de ochtend heel klein op het gemeentehuis en wij mochten in de middag onder andere de trouwreportage bij Kasteel Amerongen verzorgen. Wat een geweldige locatie voor een fotoshoot!

De dag startte voor ons beiden in Amerongen. Eén van ons begon haar dag bij Ruben, de ander was bij Nicole en haar ouders. Ook de twee ceremoniemeesters waren bij Nicole om haar te helpen en de buurvrouw kwam het haar van Nicole doen. Een gezellige boel dus. De vader van Nicole had de jurk nog niet gezien en schoot helemaal vol toen hij zijn prachtige dochter zag. Ondertussen had Ruben zich ook in alle rust aangekleed. Een vriendin hielp hem en zijn vader kwam nog even langs om te checken of alles goed was. Ja hoor, ze waren beiden helemaal klaar voor de first look, waarin hun auto’s ook een rol moesten spelen. Hiervoor reden we naar het mooie centrum van Amerongen. Ruben parkeerde zijn auto en ging klaar staan. Nicole werd uitgezwaaid door haar ouders en buurvrouw en werd naar Ruben toe gereden. Ze stapte uit en tikte haar bruidegom op de schouder… wauw, wat een plaatje zo samen!

Trouwjurk
Trouwreportage in Amerongen

We gingen direct door met de fotoshoot. Eerst natuurlijk op de foto met de andere liefdes van Ruben, zijn auto’s. Daarna liepen we door de straatjes van Amerongen en gingen we richting Kasteel Amerongen. Wauw, wat een te gekke locatie is dit. Het was hier overal prachtig, dus liepen we een rondje door de tuinen om het kasteel.

Kasteel Amerongen
Kasteel Amerongen
De first look met de gasten

Inmiddels hadden de daggasten van Ruben en Nicole zich verzameld bij de poort van het kasteel. Vervolgens liepen ze gezamenlijk naar het kasteel toe, waar ze over de muren keken en zochten naar het bruidspaar. Daar kwamen Ruben en Nicole vanuit het bos aangelopen. Er werd geklapt, gejuicht en het bruidspaar werd van alle kanten bewonderd. We maakten daarna met alle daggasten groepsfoto’s in de tuinen van het kasteel.

Restaurant Mucha in Veenendaal

Na de trouwreportage bij Kasteel Amerongen stapten we in de auto en reden we naar Restaurant Mucha in Veenendaal. Daar volgde een praatje van vader en zus en werd er geproost op het kersverse bruidspaar. Een hele knappe jongen kwam de ringen brengen en toen was het tijd voor lekkere gebakjes en gezellig borrelen met elkaar. Rond half zes konden alle gasten aan tafel. Er werd heerlijk gedineerd en iedereen genoot volop. Voor ons een mooi moment op huiswaarts te keren.

Restaurant Mucha Veenendaal

Lieve Ruben en Nicole, wat was dit een leuke dag. Bedankt dat we erbij mochten zijn en jullie trouwreportage bij Kasteel Amerongen mochten maken. We wensen jullie al het geluk van de wereld toe, samen met alle lieve mensen om jullie heen. Lieve groetjes Josien en Floor

Trouwringen

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!