Dave & Romy | 23-7-2022

Vlak voor onze zomervakantie fotografeerden wij de dag van Dave en Romy. Zij vierden hun bruiloft bij het prachtige Kasteel Hooge Vuursche. Zij maakten zich beiden klaar in het kasteel, uiteraard wel in aparte kamers. Dave werd geholpen door zijn moeder en beste vriend. Romy kreeg hulp van haar moeder en beste vriendinnen. Ook de drie kindjes van Dave en Romy werden door Dave aangekleed, wauw wat zag iedereen er mooi uit!

De ceremonie

De gasten waren inmiddels gearriveerd en namen plaats op de ceremonieplek buiten voor het kasteel. Dave kwam samen met de kinderen naar voren gelopen en nam zijn plek in. Daar kwam Romy aangelopen aan de arm van haar vader, wauw wat een fantastisch gezicht! Er volgde een prachtige ceremonie met mooie woorden van de babs, geweldige geloften, de kus, de liefste ringendragers en handtekeningen. Eindelijk was het zo ver, yes, officieel getrouwd!

weggegeven door vader
de kus
De ringen brengen
Taart

Daar werd natuurlijk op geproost. Ook werd de prachtige taart aangesneden en geproefd door Dave en Romy.

Taart aansnijden
Fotoreportage

Terwijl de gasten lekker aan het borrelen waren, glipten wij er samen met Dave en Romy even tussenuit om een aantal foto’s te maken. Als volleerde modellen stonden ze voor onze lens. Natuurlijk maakten we ook foto’s met de kindjes erbij en ook van Dave en Romy met hun daggasten maakten we wat groepsfoto’s.

Groepsfoto
BBQ en Golden Hour shoot…

Ondertussen was er een heerlijk BBQbuffet klaargezet. Iedereen genoot volop. Wij zagen dat de zon mooi onderging en vroegen Dave en Romy nog even mee voor wat romantische shots.

Foto met rookbom
Kasteel Hooge Vuursche
Feest

De avondgasten kwamen aan en iedereen stelde zich op langs de oprijlaan. Dave en Romy maakten een spetterende entree in de oude Cadillac. Na de prachtige film van de videografen kon het feest losbarsten. Tijd voor ons om onze spullen te pakken en huiswaarts te keren.

Kasteel Hooge Vuursche schemering
Aankomst bruidspaar
Feest

Lieve Dave en Romy, wat hebben wij enorm genoten van jullie geweldige bruiloft bij kasteel Hooge Vuursche. De liefde voor elkaar en voor jullie gezin spat er van af. Bedankt dat wij hier getuige van mochten zijn. We wensen jullie samen al het geluk van de wereld toe! Lieve groetjes Josien en Floor

Ringen

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!