Jan-Willem & Annelot | 09-10-2021

Op 9 oktober 2021 stond er een prachtige bruiloft bij Kasteel de Engelenburg op het programma. Jan-Willem en Annelot trouwden die dag op het prachtige kasteel de Engelenburg in Brummen.

Voorbereidingen bruidegom

Jan-Willem begon de dag in Apeldoorn bij zijn ouders. Het was er een gezellige boel want naast Jan-Willems ouders, waren ook Jan-Willem en Annelots zoon Maurits, en de broer en zus van Jan-Willem er met hun gezinnen. Jan-Willems moeder hielp hem met aankleden.

Voorbereidingen bruid bij Kasteel de Engelenburg

Annelot was al bij de Engelenburg. Het was nog mistig, maar het beloofde een prachtige dag te worden. In het kasteel was de kapster/ visagist van Annelot al begonnen aan haar haar en make up. Jan-Willem en Annelots andere zoon, Max, lag lekker te slapen. Ondertussen druppelden Annelots moeder, haar zus en vriendinnen binnen om haar in haar prachtige jurk te helpen. Wat een plaatje!

Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg

First Look bij Kasteel de Engelenburg

Jan-Willem arriveerde ondertussen net als de daggasten bij het kasteel. Het was tijd voor de first look. Samen met Maurits ging hij onder aan de trap staan. Ook de gasten gingen klaar staan en daar kwam Annelot van de trap afgelopen. Wat een prachtig gezicht en wat zagen ze er ontzettend mooi uit!

Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg

Fotoshoot bij Kasteel de Engelenburg

We gingen op pad om rondom het kasteel wat foto’s te maken. Eerst alleen met Jan-Willem en Annelot en daarna met de familie en natuurlijk Maurits en Max. Ondertussen werd er een heerlijke lunch in het kasteel geserveerd.

Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg

Ceremonie bij Kasteel de Engelenburg

Hierna nam iedereen plaats in de ceremoniezaal. Jan-Willem kwam samen met zijn moeder naar voren. Het bloemenmeisje strooide bloemblaadjes en daar achteraan kwam Maurits opgelopen. Tot slot kwam Annelot aan de arm van haar trotse vader de ceremoniezaal in. Er volgde een hele mooie ceremonie, met onder andere mooie woorden van Annelots broer en Jan-Willems zus. De zangeres maakte het verhaal compleet. Toen de ambtenaar, Annelot om haar ja-woord vroeg, kom ze echt niet meer wachten en zei ze al ‘Ja’ voordat de ambtenaar uitgesproken was. Dit werd natuurlijk met een luid gelach ontvangen. Heerlijk! Maurits had ook een belangrijke taak, hij bracht de ringen en mocht ook een handtekening zetten.

Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg

Felicitaties en Toast

Na de ceremonie maakten we een groepsfoto op het bordes, werd er geproost, geborreld en was er tijd voor felicitaties. Het was fantastisch mooi weer dus dit kon deels buiten plaatsvinden. Zo fijn!

Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg
Bruiloft bij Kasteel de Engelenburg

Diner bij Hotel Bakker Vorden

Het was tijd om ons te verplaatsen voor het diner. Dat werd geserveerd bij Hotel Bakker in Vorden. De tafels waren prachtig gedekt. Er werd heerlijk, gegeten, gedronken, gepraat en gelachen. Ondertussen werden er ook meerdere speeches gegeven door onder andere beide vaders. Uiteindelijk werd ook de taart aangesneden en natuurlijk opgegeten!

Feest bij Hotel Bakker in Vorden

Na het diner verplaatste iedereen zich naar de feestzaal. Er ontstond een heuse verkleedpartij, want er was een themafeest georganiseerd voor het bruidspaar. Het geheime thema was Golden set Wimbledon en er lagen voor iedereen zweetbandjes klaar . Toen iedereen klaar stond in de erehaag maakte het bruidspaar een spetterend entree. De eerste tonen van de band klonken en het dak ging er werkelijk waar helemaal af. Wat een feest!!

Feest bij Hotel Bakker in Vorden
Feest bij Hotel Bakker in Vorden
Feest bij Hotel Bakker in Vorden
Feest bij Hotel Bakker in Vorden
Feest bij Hotel Bakker in Vorden
Feest bij Hotel Bakker in Vorden

Lieve Jan-Willem en Annelot, bedankt dat wij jullie geweldige bruiloft bij Kasteel de Engelenburg mochten vastleggen. Wat was het een prachtige dag met zo veel vrolijke en gezellige mensen. Echt een feestje! We wensen jullie heel veel geluk samen met Maurits en Max.

Liefs,

Floor & Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.