Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover, de eerste bruiloft van dit jaar. Wat hadden we er zin in! Al vroeg ging onze wekker en gingen we samen op weg naar Nieuwerkerk aan den IJssel. We splitsten ons zoals gewoonlijk op. In beide huizen ging het er eigenlijk best ontspannen aan toe. Babette werd met het aandoen van haar jurk geholpen door haar moeder en Koen werd bijgestaan door zijn ouders en zus. Beiden waren ruim op tijd klaar. Koen reed vervolgens alvast in de super toffe Triumph naar de kerk.

Bij de kerk waren inmiddels ook de andere gasten gearriveerd. Koen nam plaats voorin de kerk. Het moment was eindelijk daar. Babette kwam aan de arm van haar vader naar voren gelopen in de kerk en Babette en Koen zagen elkaar voor het eerst. Wauw, wat mooi!

Er volgde een prachtige kerkdienst, waarin Babette en Koen beiden volmondig ‘Ja’ zeiden, de ringen werden gebracht door twee hele lieve meisjes en de zegening over het huwelijk werd uitgesproken.

Na de dienst was er de mogelijkheid voor de gasten om het bruidspaar te feliciteren. Er werd een prachtige erehaag gemaakt met bogen waar het bruidspaar doorheen liep. Het bruidspaar liet duiven los en daarna werd het boeket gegooid. Helaas werd dit de eerste keer niet gevangen en belandde het boeket op de grond…oeps. Dit zorgde natuurlijk voor grote hilariteit. Gelukkig was het de tweede keer wel raak en werd het boeket gevangen door de tweelingzus van de bruidegom.

Op naar Groot Warnsborn in Schaarsbergen. Onderweg regende het enorm. Gelukkig had ons bruidspaar een lift geregeld voor henzelf en de auto! Net voor Groot Warnsborn stapten ze weer in hun eigen auto en reden ze met paraplu het laatste stukje door het bos. Daar stonden de daggasten al op het bruidspaar te wachten.

Volgens de planning zouden wij nu met het bruidspaar de fotoshoot doen, maar omdat het al snel weer hard zou gaan regenen, gooiden we de planning even om. Eerst proosten op het huwelijk en genieten van de taart!

Daarna was het gelukkig droog en konden we met het bruidspaar op pad. Als volleerde modellen stonden ze voor onze camera, wat deden ze het goed!

We maakten groepsfoto’s en Koen en Babette spraken nog prachtige geloften naar elkaar uit. Ook voor de ouders had het bruidspaar mooie woorden. Tot slot, door de bogen op naar het diner!

Een 6-gangendiner zorgde voor een heerlijke afsluiting van deze fantastische dag.

Lieve Koen en Babette, wat hebben wij enorm genoten van jullie dag! Het was in één woord geweldig. Bedankt dat wij erbij mochten zijn. We wensen jullie al het geluk van de wereld toe. Geniet van elkaar en al die mooie en lieve mensen om jullie heen.

Lieve groetjes Josien en Floor