Koen & Babette | 21-05-2021

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover, de eerste bruiloft van dit jaar een prachtige bruiloft op Landgoed Groot Warnsborn. Wat hadden we er zin in! Al vroeg ging onze wekker en gingen we samen op weg naar Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voorbereidingen in Nieuwerkerk aan den IJssel

We splitsten ons zoals gewoonlijk op. In beide huizen ging het er eigenlijk best ontspannen aan toe. Babette werd met het aandoen van haar jurk geholpen door haar moeder en Koen werd bijgestaan door zijn ouders en zus. Beiden waren ruim op tijd klaar. Koen reed vervolgens alvast in de super toffe Triumph naar de kerk.

First look

Bij de kerk waren inmiddels ook de andere gasten gearriveerd. Koen nam plaats voorin de kerk. Het moment was eindelijk daar. Babette kwam aan de arm van haar vader naar voren gelopen in de kerk en Babette en Koen zagen elkaar voor het eerst. Wauw, wat mooi!

Kerkelijke inzegening

Er volgde een prachtige kerkdienst, waarin Babette en Koen beiden volmondig ‘Ja’ zeiden, de ringen werden gebracht door twee hele lieve meisjes en de zegening over het huwelijk werd uitgesproken.

Felicitaties en boeket gooien

Na de dienst was er de mogelijkheid voor de gasten om het bruidspaar te feliciteren. Er werd een prachtige erehaag gemaakt met bogen waar het bruidspaar doorheen liep. Het bruidspaar liet duiven los en daarna werd het boeket gegooid. Helaas werd dit de eerste keer niet gevangen en belandde het boeket op de grond…oeps. Dit zorgde natuurlijk voor grote hilariteit. Gelukkig was het de tweede keer wel raak en werd het boeket gevangen door de tweelingzus van de bruidegom.

Op weg naar Landgoed Groot Warnsborn

Op naar Groot Warnsborn in Schaarsbergen. Onderweg regende het enorm. Gelukkig had ons bruidspaar een lift geregeld voor henzelf en de auto! Net voor Groot Warnsborn stapten ze weer in hun eigen auto en reden ze met paraplu het laatste stukje door het bos. Daar stonden de daggasten al op het bruidspaar te wachten.

Toast en Taart op Landgoed Groot Warnsborn

Volgens de planning zouden wij nu met het bruidspaar de fotoshoot doen, maar omdat het al snel weer hard zou gaan regenen, gooiden we de planning even om. Eerst proosten op het huwelijk en genieten van de taart!

Bruidsreportage Landgoed Groot Warnsborn

Daarna was het gelukkig droog en konden we met het bruidspaar op pad. Als volleerde modellen stonden ze voor onze camera, wat deden ze het goed!

Groepfoto’s en geloften op Landgoed Groot Warnsborn

We maakten groepsfoto’s en Koen en Babette spraken nog prachtige geloften naar elkaar uit. Ook voor de ouders had het bruidspaar mooie woorden. Tot slot, door de bogen op naar het diner!

Diner op Landgoed Groot Warnsborn

Een 6-gangendiner zorgde voor een heerlijke afsluiting van deze fantastische dag.

Lieve Koen en Babette, wat hebben wij enorm genoten van jullie bruiloft op Landgoed Groot Warnsborn! Het was in één woord geweldig. Bedankt dat wij erbij mochten zijn. We wensen jullie al het geluk van de wereld toe. Geniet van elkaar en al die mooie en lieve mensen om jullie heen.

Lieve groetjes Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.

Wil je meer van ons werk zien volg ons dan ook via Facebook of Instagram.