Robin & Lisette | 12-4-2024

Op 12 april 2024 gingen Robin en Lisette trouwen bij Eigen Wijze in Bant en wij waren erbij! We begonnen beiden in Apeldoorn. Robin werd door zijn vader in de kapsalon van zijn vader gekapt. Zijn beide ouders hielpen hem vervolgens verder in zijn ouderlijk huis, wat aan de kapsalon vastzit.

Lisette was ondertussen thuis met hun dochtertje Milou, haar vader en zijn vriendin. Alles liep lekker smooth en keurig op tijd kon Robin klaar gaan staan in de achtertuin. Lisette tikte hem op de schouder terwijl Milou er vrolijk omheen dartelde. Lisette en Robin begonnen beiden te stralen van oor tot oor, toen zij elkaar eindelijk in de armen konden sluiten. Wauw, wat waren ze mooi!

Fotoshoot op de Wezepsche Heide en bij het Woudagemaal

Na wat foto’s met vrolijke Milou in de woonwijk, reden we richting de Wezepsche heide. Het was heerlijk weer en Robin en Lisette genoten van het samenzijn. Het Woudagemaal boekten ze als alternatief bij slecht weer, maar is ook bij mooi weer een fantastische fotolocatie, helemaal met zo’n mooi bruidspaar!

Ceremonie in de kas

We reden naar Vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Een geweldig leuke plek met een prachtige kas. De gasten waren al gearriveerd en namen plaats in de kas voor de ceremonie. Milou kwam als eerste naar voren met vlak achter haar Robin. Hij ging klaarstaan om Lisette aan te zien komen lopen, met Milou op zijn arm. Er volgde een mooie, vrolijke ceremonie, waarin Robin en Lisette ook prachtige geloftes uitspraken naar elkaar. Milou dartelde ondertussen vrolijk rond en besloot dat ze op het moment suprême graag op de bank van papa en mama wilde zitten. Na het ja-woord en de kus, kwam ze stoer naar voren gelopen met de ringen. Yes, getrouwd!!

Proosten, taart, felicitaties en borrel

We maakten nog een paar foto’s van het gezinnetje en gingen naar de zogenaamde ‘huiskamer’ waar een prachtige taart klaarstond. Eerst werd er geproost en daarna sneden Robin en Lisette met een beetje hulp van Milou de taart aan. Er werd vervolgens heerlijk gesmuld en ondertussen was er ook tijd voor de felicitaties. De rest van middag werd er gezellig bijgekletst, Jenga gespeeld, gesjoeld en we maakten ook nog wat groepsfoto’s.

Diner en Feest

We gingen terug naar de kas waar de lange tafel mooi gedekt was en een aantal foodtrucks klaarstonden met heerlijke gerechten. Er volgde een gezellige maaltijd waarbij er ook nog mooie speeches waren van Robins moeder, Lisettes vader en een vriendin van Lisette. Er werd ook veel gelachen, kortom een heerlijke sfeer. Ondertussen maakten we ook nog wat foto’s met het bruidspaar. Het zonnetje ging, enigszins achter de wolken, mooi onder wat de lucht prachtig rood deed kleuren. Hierna gingen we terug naar de ‘huiskamer’. Daar barstte het feest na de openingsdans van Robin en Lisette direct los.

Lieve Robin en Lisette, wauw wat hebben jullie ons trouwseizoen fantastisch afgetrapt!! Wij hebben echt genoten van jullie, jullie vrolijke dochter Milou en alle lieve en gezellige mensen om jullie heen. We wensen jullie heel veel geluk samen en natuurlijk met Milou.

Liefs, Floor en Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!