I & C | 09-09-2020

Op 9 september 2020 wat het de dag van I & C! Eigenlijk zouden ze dit voorjaar al trouwen bij De Woeste Hoeve maar Covid 19 gooide roet in het eten. Gelukkig durfden ze het nu wel aan, want wat hadden wij zin in hun dag.

I bereidde zich thuis voor. De hond werd nog even uitgelaten, maar al snel arriveerden zijn ouders om hem te helpen. Wat zag hij er tof uit in zijn geruite pak.

C was in een hotel vlak bij de trouwlocatie. Esther van Mooi onder één Kap deed haar haren en make-up en C’s moeder hielp met het aantrekken van de jurk. Haar vader zag dat het goed was, wat een prachtige bruid!!

Bij de trouwlocatie de Woeste Hoeve verzamelden de gasten zich. Ook hier zijn veel aanpassingen gedaan om een ‘Coronaproof’ bruiloft te kunnen vieren. Dit is ook weer zo’n mooi plekje midden op de Veluwe!

Ja, ik wil!

De ceremonie kon beginnen in de prachtige tuin van de Woeste Hoeve. I kwam aan de hand van zijn moeder aangelopen en daarna kwamen C en haar vader naar voren. Het moment dat I & C elkaar voor het eerst zagen die dag was eindelijk daar, maar oeps snel lopen in die jurk was best even lastig….. Dan maar een stukje optillen want C kon niet meer wachten…..

Er volgde een prachtige ceremonie met veel gelach, maar natuurlijk ook een enkele traan. I en C spraken ook prachtige geloftes uit en eindelijk was het moment daar dat zij beiden volmondig ‘Ja’ zeiden, Yeah!!

Tijd voor taart en natuurlijk een toost!! Wij aten stiekem een stukje taart mee en mmmm wat was deze lekker….

Fotoshoot

Wij trokken ons even later met het bruidspaar terug om foto’s te maken. Dit deden we bij een vervallen huis vlak bij de Woeste Hoeve. Een mega stoere plek wat ook helemaal past bij dit stoere bruidspaar. Tijdens de intake hadden ze ons ingefluisterd dat I echt niet van de foto’s was en dan ook niet geposeerd op de foto wilde. We lieten hun dus lekker hun gaan en tja dat ging helemaal vanzelf, de liefde spatte er vanaf. Ze oefenden hun openingsdans ook nog even, zo gaaf in deze toffe setting.

Het was helaas (ja dat foto’s maken was eigenlijk toch wel leuk) al snel tijd om terug te gaan naar De Woeste Hoeve. Daar werd heerlijk gegeten en geborreld in de prachtige tuin en serre. Op en top genieten!

Uiteindelijk was het dan ook echt tijd voor de spetterende openingsdans van I & C. Helaas mag er op dit moment niet gedanst worden door de overige gasten maar gezellig borrelen en kletsen onder het genot van een muziekje kan natuurlijk wel. Zo werd het nog een heerlijke avond, maar voor ons was het tijd om naar huis te gaan.

Lieve I en C, wat zijn jullie een ontzettend stoer stel. Jullie genoten op en top en wij genoten met jullie mee van jullie te gekke dag. De liefde spatte ervan af. We willen jullie heel veel geluk toewensen en hopen dat jullie ook in de toekomst alles lekker op jullie eigen manier blijven doen. Want die is top!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.