In deze blog geven wij jullie tips voor jullie bruiloft in Deventer. Als bruidsfotografen komen wij op veel mooie plekken in verschillende steden. Naast bijvoorbeeld op de Veluwe of in Arnhem zijn wij ook regelmatig in Deventer te vinden.

Deventer is een prachtig stadje niet ver van Apeldoorn en je herkent de stad gelijk aan zijn skyline met de grote Wilhelminabrug, de Lebuinuskerk en de mooie huisjes langs de IJssel. 

Bruidsfotograaf Deventer - Wilhelminabrug.
De worp

Aan de andere kant van de IJssel ligt de Worp, hier kan je met een pontje komen en je staat gelijk op een perfecte plek om prachtige foto’s te maken. Hier kan je dan ook zeker even de tijd nemen voor een fotoshoot. 

Huwelijksfotograaf Deventer - Skyline & IJssel.
Trouwfotograaf Deventer - Lebuinuskerk.
Deventer Buitensociëteit

Bij de Worp ligt ook een mooie trouwlocatie, namelijk de Deventer Buitensociëteit. Hier kan je zowel binnen als buiten trouwen en natuurlijk ook een fantastisch feest geven.

Bruidsfotograaf Deventer - Trouwlocatie Deventer Buitensociëteit.
Smalle steegjes & oude huisjes

Deventer is rijk aan smalle steegjes met leuke oude huisjes en er staat ook de grote Bergkerk. Hier kan je rond wandelen om op zoek te gaan naar verschillende mooie plekjes voor wat foto’s. 

Om voor wat afwisseling te zorgen tussen romantische steegjes en prachtige kerken, heeft Deventer ook een stoer industrieel havenkwartier. Hier staan bijvoorbeeld veel oude loodsen, super gaaf om foto’s te maken.

Huwelijksfotograaf Deventer - Smalle steegjes.
Trouwfotograaf Deventer - Bergkerk.
Bruidsfotograaf Deventer - Havenkwatier.
Huwelijksfotograaf Deventer - Loods Havenkwatier.
Hotel Gaia

In Diepenveen, een dorpje dat tegen Deventer aan ligt staat een prachtig hotel, Hotel Gaia. Het is een perfect plek voor een bruiloft.

Gaia heeft veel verschillende plekjes waar je foto’s kunt maken. Het hotel kijkt uit over een grote grasweide, maar ligt ondertussen ook aan de rand van een sprookjesachtig bos. Er staat en klein houten bruggetje over het water, waardoor je nog naar een klein eilandje kan oversteken. 

Trouwfotograaf Deventer - Hotel Gaia Diepenveen.
Bruidsfotograaf Deventer - Bruggetje Hotel Gaia.
Huwelijksfotograaf Deventer - Ceremonie Hotel Gaia Diepenveen.
Trouwfotograaf Deventer - Hotel Gaia.
Bruidsfotograaf Deventer - Trouwauto Hotel Gaia.

We hopen dat we jullie genoeg tips voor jullie bruiloft in Deventer hebben kunnen geven.

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.