Kevin & Eline | 29-10-2021

Vrijdag 29 oktober was de bruiloft van Kevin en Eline bij De Woeste Hoeve in Beekbergen een echte herfstbruiloft dus. Het was voor ons de laatste bruiloft van dit jaar en we konden ons geen mooiere afsluiting van dit trouwseizoen wensen. Het beloofde een geweldige herfstdag te worden.

Voorbereidingen bruid en bruidegom

Al stuiterend zaten we die ochtend samen in de auto op weg naar Westervoort. Eén van ons stapte daar uit om foto’s te maken van de bruid, de ander reed door naar Arnhem, waar de bruidegom zich aankleedde. Eline werd geholpen door haar moeder, terwijl Kevin werd bijgestaan door zijn ouders, in het huis van zijn opa en oma. Kevin en Eline waren beiden een beetje gespannen, maar waren keurig op tijd klaar. Oma keurde het pak van haar kleinzoon ook goed, dus Kevin kon op weg naar Westervoort om zijn bruid op te halen.

Bruiloft bij de Woeste Hoeve

First Look

Eline stond boven te wachten en daar kwam Kevin letterlijk de trap opgerend. Hij kon echt niet meer wachten. Ze vlogen elkaar in de armen.

Fotoshoot bruidspaar

Op naar Beekbergen voor de fotoshoot. Het zonnetje scheen, de temperatuur was goed en de herfstkleuren in het bos waren prachtig. Denk hier een stralend bruidspaar bij en het plaatje is compleet. Wow, wat was dit genieten!

Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve

Bruiloft bij de Woeste Hoeve in Beekbergen

De daggasten waren inmiddels gearriveerd bij De Woeste Hoeve in Beekbergen. Kevin en Eline trokken zich nog even terug, voordat het officiële gedeelte zou starten. Maar toen was het toch echt tijd. De gasten gingen zitten en Kevin kwam naar voren en ging vooraan staan. Daar kwam Eline aangelopen aan de arm van haar vader, wat een mooi gezicht. Er volgden mooie woorden van de trouwambtenaar, er werd volmondig ‘Ja’ gezegd door beiden en er werd gekust. Yes, officieel getrouwd! De ringen en de handtekeningen zorgden voor de bezegeling en tot slot werd er met z’n allen geproost op het kersverse bruidspaar.

Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve

Taart en toast

Na het feliciteren was het tijd voor taart. Deze werd door het bruidspaar vakkundig aangesneden. De vader van de bruid hield een mooie speech. Er werd gezellig geborreld en genoten van elkaars gezelschap.

Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve

Het bruiloftsdiner bij de Woeste Hoeve

Ondertussen was de lange tafel prachtig gedekt en konden de gasten gaan genieten van een heerlijk diner. Aan het eind van het diner was het de beurt aan de vader van de bruidegom om een paar woorden te zeggen.

Bruiloft bij de Woeste Hoeve
Bruiloft bij de Woeste Hoeve

Bruiloftsfeest bij de Woeste Hoeve

Na het diner kwamen de avondgasten langzaam binnendruppelen. Toen alle avondgasten ook gearriveerd waren, openden Kevin en Eline het feest…. time to party! Hierna was het voor ons een mooi moment om onze spullen te pakken en huiswaarts te keren.

Lieve Kevin en Eline, we hebben enorm genoten van jullie bruiloft bij de Woeste Hoeve! Naast het geweldige herfstweer en de prachtige locatie, hebben we vooral genoten van jullie en de mensen om jullie heen. De liefde spatte er vanaf, echt hartverwarmend. We wensen jullie samen met al die lieve mensen, al het geluk van de wereld toe.

Lieve groetjes Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.