Jonathan & Yvette | 10-09-2020

Afgelopen donderdag was het zover, de bruiloft bij De Woeste Hoeve van Jonathan en Yvette. Ze hebben er zoooo lang op moeten wachten, maar nu was het dan eindelijk zover. Wij splitsten ons in de ochtend weer op. Josien ging naar Jonathan toe, die zich omkleedde in het huis van zijn moeder. Floor begon de dag bij Yvette thuis, waar Yvette werd bijgestaan door haar vriendin, moeder en zus. Een gezellige boel dus. Terwijl binnen de jurk werd aangetrokken, versierden de buren buiten het huis.

Wat zagen ze er beiden prachtig uit, helemaal klaar voor hun dag! Dus was het moment daar dat Jonathan zijn bruid ging ophalen. Hiervoor hadden ze een super stoere Landrover geregeld. Terwijl Jonathan buiten met zijn rug naar de deur stond te wachten, kwam Yvette aangelopen. Zo mooi! We vonden nog een toffe muur bij hen om de hoek, waar we ze nog even voor hebben gezet en toen was het tijd om op weg te gaan naar de echte locatie voor de fotoshoot.

Jonathan en Yvette hadden ‘t Leesten gekozen als plek om de foto’s te maken en daar waren wij erg blij mee! De heide staat nog zo mooi in bloei. We liepen een mooie ronde op ‘t Leesten. Jonathan en Yvette hadden lekker ruim de tijd ingepland voor de shoot, dus kon er ook nog even gepicknickt worden op de hei. Een super relaxte shoot, op de beestjes die onder de jurk kropen na dan… ieeeehhh!

Natuurlijk moest ook die stoere auto nog even op de foto. Daarvoor hadden Jonathan en Yvette een gaaf bospad uitgekozen.

De ceremonie

Na de shoot was het tijd voor het officiële gedeelte. De daggasten stonden, uiteraard op 1,5 meter van elkaar, al buiten te wachten bij De Woeste Hoeve. En daar kwamen Yvette en Jonathan aangereden.

De gasten namen allemaal plaats en Jonathan kwam aangelopen, gevolgd door Yvette aan de arm van haar vader. Het werd een prachtige ceremonie, met veel gelach, af en toe een traan en van beiden hele mooie woorden voor elkaar. Er volgde twee keer een volmondig ‘Ja’ ! Yes, officieel getrouwd! De ringen werden omgedaan en de aktes getekend.

De hoogste tijd om dit te vieren met taart en champagne!

Er werd heerlijk geborreld en ook werd het bruidsboeket nog weggegooid. Altijd een hilarisch moment! Ook dit keer werd er flink gestreden door de dames…

Na het diner zagen we dat de zon prachtig onderging. We vroegen Jonathan en Yvette of ze nog even zin hadden om een paar foto’s te maken op het veld achter De Woeste Hoeve. Dat wilden ze wel! En wat was dit tof! Wij worden altijd zo blij van dit prachtige gouden licht!

Openingsdans

Inmiddels arriveerden de avondgasten. Jonathan en Yvette maakten een spetterend entree. De gasten kregen allemaal een ballon, zodat het bruidspaar kon zien bij welke tafeltjes ze nog niet waren geweest. Een super leuk idee. Wat alle gasten niet wisten, was dat Jonathan en Yvette in het geheim ook nog een openingsdans hadden voorbereid. Zoooo tof! De rest van de avond werd er nog gezellig verder geborreld en gekletst. Voor ons een mooi moment om naar huis te gaan.

Lieve Jonathan en Yvette. Wij hebben enorm genoten van jullie bruiloft bij De Woeste Hoeve! We wensen jullie voor de toekomst al het geluk van de wereld toe!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.