Danny & Ellen | 2-6-2023

Op vrijdag 2 juni fotografeerden wij een prachtige bruiloft bij de Woeste Hoeve in Hoenderloo. Het was dรฉ dag van Danny en Ellen. Zij bereidden zich beiden ook voor op deze mooie locatie. Ellen werd geholpen door haar moeder en vriendin en Danny had gezelschap van een goede vriend. Toen zij beiden helemaal klaar waren ging Danny klaar staan in de tuin en onder toeziend oog van wat naaste familie en vrienden, mocht Danny zijn prachtige bruid in de armen sluiten. Wauw, wat een mooi moment!

Fotoshoot in het Deelerwoud

Op een paar minuten rijden van de Woeste Hoeve, is een prachtig stukje bos waar we naartoe reden voor de fotoreportage. Er scheen een waterig zonnetje, perfecte omstandigheden voor een mooie fotoreportage.

Ceremonie bij de Woeste Hoeve

We reden terug naar de Woeste Hoeve voor de lunch. Danny en Ellen trokken zich even terug, want al snel arriveerden de daggasten op de locatie. Het was tijd voor de ceremonie, welke plaatsvond in de prachtige tuin bij de Woeste Hoeve. Danny kwam al snel naar voren gelopen, maar hij moest lang op zijn bruid wachten. Ze zou zich toch niet….. Gelukkig kwam, toen het nummer van Whitney Houston al bijna afgelopen was, Ellen aan de arm van haar vader aangelopen. Een opgeluchte Danny en zijn gasten konden rustig gaan genieten van een heerlijk ontspannen en persoonlijke ceremonie, waarin ook flink gelachen werd. Het bruidspaar sprak werkelijk fantastische geloften naar elkaar uit en Babs Elise stelde hen uiteindelijk die o zo belangrijke vraag. Er klonk twee keer volmondig “ja”, yes getrouwd!

Taart, proost en borrel

Na de ceremonie was er tijd voor felicitaties en aansluitend werd er geproost en sneden Danny en Ellen de taart aan. De hele middag was er tijd om lekker ontspannen te borrelen. De borrel ging over in het gezellige diner aan de prachtige lange tafel in de serre.

Golden hour & Feest!

Na het diner ging we nog even tien minuten op pad voor de golden hour shoot. Teruggekomen op de locatie waren de eerste avondgasten al gearriveerd. Toen iedereen er was en het bruidspaar gefeliciteerd had, kon het feest beginnen. Danny en Ellen openden het feest spetterend met een geweldige openingsdans. De toffe band nam het over en jong en oud ging al snel helemaal uit hun dak. Wat een topfeestje! Het was voor ons tijd om naar huis te gaan.

Lieve Danny en Ellen, wauw wat hebben wij genoten van jullie fantastische dag. De sfeer was echt top en jullie straalden van oor tot oor. Bedankt dat wij aanwezig mochten zijn bij jullie bruiloft bij de Woeste Hoeve. We wensen jullie heel veel geluk toe samen en met alle lieve mensen om jullie heen!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!