Carlo & Joanne | 12-09-2019

Afgelopen donderdag en vrijdag trouwden Carlo en Joanne en wij mochten er beide dagen bij zijn, super gaaf! Op donderdag gingen Carlo en Joanne voor de wet trouwen bij De Hangar in Teuge. Met een intiem gezelschap werd genoten van een prachtige ceremonie, een heerlijke taart en bubbels. Ook kregen we nog even toestemming om bij de vliegtuigen wat foto’s te maken!

Hierna gingen wij naar huis. De volgende ochtend startten wij om 10.00 uur bij hotel Zenzez in Apeldoorn. Hier had het hele gezelschap geslapen, na een etentje bij huisje James. Carlo liep rustig rond in de ontbijtzaal, terwijl Joanne al in de make-up zat. Wij maakten foto’s van de jurk, de schoenen, sieraden, manchetknopen en geurtjes. Daarna was het voor beiden tijd om zich aan te kleden, dus splitsten wij ons op. Ze mochten elkaar nog niet zien, dus kleedden ze zich in aparte kamers om. Joanne werd geholpen door haar moeder, Carlo door zijn vader. En toen was het moment daar, de first look. Carlo stond al buiten te wachten en daar kwam Joanne door de deuren naar buiten gelopen. Wauw, wat zijn ze prachtig!

Daarna reden we naar ‘t Leesten voor de fotoshoot. Twee vriendinnen van Joanne gingen mee en het werd een hele gezellige boel.

Op naar de De Middelburg in Bussloo. Daar aangekomen stonden alle gasten het bruidspaar al op te wachten. Er werd vervolgens opnieuw getoost en weer was er heerlijke taart! We maakten groepsfoto’s, Joanne gooide haar bruidsboeket weg en daarna werd er heerlijk geborreld en zelfs een partijtje volleybal gespeeld.

Daarna konden de gasten genieten van een heerlijk Italiaans buffet. En wat een geluk, er kon lekker buiten gegeten worden. Wij zagen dat ze zon al mooi begon te zakken en dat het licht steeds warmer werd en vroegen Carlo en Joanne of ze na het diner nog even met ons mee wilden lopen voor een paar foto’s. Zo mooi dat prachtige bruidspaar in dat ‘gouden’ licht.

Ja, ik wil!

We stapten allemaal in de auto op weg naar de kerk in Wilp. Wauw, wat een mooie dienst vond er vervolgens plaats. Stralend kwamen ze later de kerk weer uitgelopen, YES nu ook voor de kerk getrouwd. Dat moet gevierd worden met een knallend feest!

Openingsdans

Carlo en Joanne openden het feest met een geweldige openingsdans. En daarna kon iedereen helemaal los gaan op de dansvloer! Tijd voor ons om onze spullen te pakken.

Lieve Carlo en Joanne, wat waren dit twee prachtige dagen. Wij hebben enorm genoten van jullie, alle mooie woorden die zijn gesproken, de lieve mensen om jullie heen en de relaxte sfeer. Dank jullie wel dat wij bij jullie trouwen bij de Hangar in Teuge mochten zijn. Wij wensen jullie heel veel geluk voor de toekomst toe.

Lieve groetjes Josien en Floor, Two Sparkle Photography

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.