Elbert & Anne | 26-04-2019

Afgelopen vrijdag 26 april begon voor ons het trouwseizoen met het te gekke huwelijk bij de Veluwe Garderen van Elbert & Anne. Het werd echt een super mooie dag met een prachtig bruidspaar. Al vroeg vertrokken we richting Nijkerk en Putten. We splitsten ons op zodat we van beiden aankleedfoto’s konden maken. Zelden maakten wij zo’n relaxed bruidspaar mee. Precies op tijd kwam Elbert, Anne dan ook ophalen in een hele gave oude Morgan. Anne stond bij de deur te wachten, Elbert belde aan en daar was het moment waarop ze elkaar voor het eerst zagen. Wauw, wat een prachtig stel!

Samen gingen we op weg naar de locatie voor de fotoshoot. Elbert en Anne hadden al vooronderzoek gedaan en een heel gaaf pad, bos en heidegebied gekozen voor de fotoreportage.

Na een hele gave shoot was het tijd om naar de trouwlocatie te rijden. Alle gasten stonden het bruidspaar op te wachten bij het Westcord hotel de Veluwe in Garderen. Daar kwamen ze aangereden. Het officiële gedeelte ging van start. Samen liepen Elbert en Anne naar voren. De ambtenaar sprak mooie woorden en vervolgens spraken ook Elbert en Anne persoonlijk de geloften naar elkaar uit. Er volgde van beiden een JA. Yes, officieel getrouwd!

Door de toeters heen naar buiten en op naar de taart. Na deze heerlijke taart en lunch, was het tijd voor de groepsfoto’s. Samen liepen we naar de hei, een super mooie plek om groepsfoto’s te maken. Even gek doen hoort er dan natuurlijk ook bij.

Om 15.00 uur trouwden Elbert & Anne voor de kerk. Nadat de dienst door de dominee geopend was, gingen wij huiswaarts. 

Wauw, wat hebben wij ontzettend genoten van jullie huwelijk bij de Veluwe Garderen. Lieve Elbert & Anne, wat zijn jullie een geweldig mooi stel. Bedankt dat wij bij jullie dag mochten zijn. We wensen jullie samen al het geluk van de wereld! 

Liefs Josien & Floor 

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.