Tjeerd & Larissa | 24-08-2018

Vrijdag 24 augustus 2018 was het huwelijk bij het gemeentehuis in Barneveld van Tjeerd en Larissa. Om 7:00 uur stapten wij samen in de auto, op weg naar Barneveld. Daar was het bij beiden al een drukke boel. De kapster was druk bezig met Larissa’s haar, de moeder van de bruid zat in de make-up en de ceremoniemeesters namen de dag door. Ook bij Tjeerd was het gezellig druk. Zijn ouders, vrienden en broers waren in zijn appartement om hem te helpen met alle voorbereidingen.

First look

Tjeerd stapte netjes op tijd in de auto op weg naar zijn bruid, alleen zij was nog niet helemaal klaar. Terwijl Tjeerd stond te wachten op de hoek van de straat, werd bij Larissa de sluier nog even vastgemaakt in het haar. Toen was het moment daar waarop ze elkaar voor het eerst zouden zien. Larissa ging alvast klaarstaan in de tuin. Tjeerd kreeg een seintje en kwam aangereden in de oude Mercedes, stapte uit en liep naar zijn bruid. Wauw, wat zagen ze er beiden prachtig uit!

Tijd voor de fotoshoot bij de soesterduinen. Wat is dit een mooie locatie voor het maken van de foto’s.

De ceremonie

Inmiddels hadden alle daggasten zich verzameld bij Larissa thuis. We maakten groepsfoto’s en na een heerlijke lunch, stapten we allemaal in de auto en gingen we richting het gemeentehuis in Barneveld. Het was tijd voor het officiële gedeelte. Larissa en Tjeerd maakten een prachtig entree, waarna de ambtenaar een mooie toespraak hield. Er werd vervolgens volmondig ‘Ja’ gezegd en er werd natuurlijk gekust. Lieve Zoë kwam trots de ringen brengen. Tot slot werden voor het stadhuis twee duiven losgelaten, wauw wat gaaf allemaal!

Prachtige kerkdienst

Na het gemeentehuis gingen we snel door naar de kerk, waar de dominee al stond te wachten. Aan de arm van haar vader kwam Larissa naar voren gelopen. De dominee hield zijn preek, Larissa en Tjeerd spraken naar elkaar hun geloften uit en de dominee gaf hen de zegening. Het was een prachtige dienst.

Borrel & taart

Op naar Brasserie Schovenhorst in Putten. Daar was het tijd om te toasten op het huwelijk. De taart werd aangesneden en er werd heerlijk geborreld. Er was voor ons nog even de gelegenheid om het bruidspaar bij de auto te fotograferen en bij een muurtje dat wij hadden gespot. Toen de BBQ in volle gang was, was het voor ons een mooi moment om naar huis te gaan.

Lieve Tjeerd en Larissa, wat hebben wij enorm genoten van jullie geweldige huwelijk bij het gemeentehuis in Barneveld. Bedankt dat wij erbij mochten zijn. We wensen jullie al het geluk van de wereld toe samen. Nu eerst lekker genieten van jullie huwelijksreis.

Lieve groetjes Josien & Floor (Two Sparkle Photography)

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.