Elmer & Bianca | 31-08-2018

Op vrijdag 31 augustus 2018 reden wij richting Harmelen voor de bruiloft op het strand van Elmer en Bianca! In Harmelen was Bianca zich bij haar moeder thuis aan het voorbereiden, net als de vijf dochters van Elmer en Bianca. Wauw wat zagen ze er allemaal fantastisch uit. Rond 12:00 uur kwam Elmer aangereden in een toffe Volkswagenbus. Vol enthousiasme stapte hij uit en showde zijn te gekke trouwpak. Klaar om aan te bellen bij zijn bruid. Wat hij, onder het toeziend oog van de meiden, deed. Wij hebben inmiddels al best wat bruiloften meegemaakt en heel veel super enthousiaste bruidegommen gezien, maar Elmers reactie bij het zien van Bianca was fenomenaal. Hij bleef maar kijken, roepen hoe mooi ze was en maakte vreugdedansjes. Het hield niet op. Zo leuk! Daarna stapten Elmer en Bianca samen met hun dochters in de Volkswagenbus om op weg te gaan naar Noordwijk aan zee.

In Noordwijk aangekomen, gingen we natuurlijk naar het strand en wel naar de prachtige beachclub Tulum Tulum. Dit was de plek waar Elmer en Bianca later die dag hun ja-woord zouden geven en feest zouden vieren, maar eerst was het tijd voor de lunch. Ondertussen maakten we ook nog wat foto’s op het strand.

 

Na de lunch vertrokken wij nog even met bus om in het duingebied wat foto’s te maken. Ondertussen verzamelden de gasten zich bij de beachclub.

Ja, ik wil!

Toen werd het toch tijd voor de ceremonie. Elmer en Bianca en hun meiden maakten eerst nog een prachtige entree op het strand bij de beachclub. Toen alle gasten plaats genomen hadden op de ceremonieplek, liep Elmer aan de arm van zijn moeder naar voren. Hierna volgde zijn bruid aan de arm van haar vader, dat blijft toch altijd een heel bijzonder moment. Er volgde een prachtige ceremonie met mooie woorden van de ambtenaar en als verrassing hadden ook de beide getuigen van Elmer en Bianca een prachtig woord voorbereid. Uiteindelijk was daar het ja-woord van beiden en werd er gekust. Yes!


Na de ceremonie werd er gezellig geborreld, waren er een paar stukjes, een overheerlijk walking diner en was er natuurlijk taart. De taart van Yummies Sweet Cakes was overheerlijk maar zag er ook fantastisch uit. Ondertussen maakten we ook wat groepsfoto’s.

Nadat Bianca haar boeket had weggegooid besloten we nog even alleen met het bruidspaar richting de zee te lopen. Hoe tof is het dat je, na maandenlange voorbereidingen, uiteindelijk ook echt de zon in de zee ziet zakken. Voor de eerste keer als man en vrouw. Elmer en Bianca genoten op en top van hun bruiloft op het strand en wij genoten met hun mee! Ondertussen genoten de gasten ook want wauw wat was het een fantastische avond.

Openingsdans

Toen we terugkwamen bij Tulum Tulum werd er al volop gedanst op de dansvloer. Het duurde niet lang of Elmer en Bianca kwamen ook de dansvloer op en al voor de openingsdans barstte het feest los. De openingsdans werd natuurlijk niet over geslagen. De liefde spatte er vanaf!!

Voor ons was het daarna tijd om naar huis te gaan….. Lieve Elmer en Bianca, wat hebben wij genoten van jullie fantastische bruiloft op het strand. Jullie zijn echt een super liefdevol stel met vijf geweldige dochters. Bedankt dat wij dit vast mochten leggen. Geniet samen!!

 

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.