Zaterdag 7 juli 2018 was de dag van Ronald en Kim. In alle vroegte stonden wij al op park Coldenhove in Eerbeek. Daar hadden beide families een huisje gehuurd en vonden de voorbereidingen voor de dag plaats. Samen met weddingplanner Marian van Stralend Middelpunt liepen we het park op en gingen we op zoek naar de aanstaande bruid en bruidegom. In beide huisjes waren de voorbereidingen al in volle gang.

Wat zagen ze er beiden prachtig uit. Nu was het zover…Ronald en Kim gingen elkaar voor het eerst zien. Erg gaaf vinden wij het om dit buiten te laten plaatsvinden. Ronald stond al te wachten met zijn rug naar Kim toe en Kim liep langzaam naar hem toe en tikte hem op zijn rug.

Tijd voor de fotoshoot. Maar helaas was er een probleem met de jurk, deze bleek te lang waardoor Kim er steeds op ging staan. Gelukkig had Marian haar noodsetje naaigerei bij zich en werd de jurk vakkundig ingekort. Op naar de auto….tja…maar dat was nogal een uitdaging, de jurk paste er niet in! Ook hier was een oplossing voor. De auto van de zus van Ronald werd opgehaald en met een beetje duwen en trekken paste het precies. We hadden hierdoor wel minder tijd voor de fotoshoot, dus besloten we niet naar Burgers Zoo te gaan, maar een mooie plek te zoeken in de bossen rondom Coldenhove. En dat is gelukt! Wauw, wat is het daar mooi en wat deden Ronald en Kim het geweldig!

Vervolgens gingen we op weg naar de trouwlocatie Omni Mobilae in Heino. Onderweg kwamen we door Deventer en we hadden nog wat tijd over, dus op naar het Havenkwartier! Een erg gave plek waardoor we naast de foto’s in het bos, ook even iets heel anders konden doen.

Daarna was het echt de hoogste tijd om naar Heino door te rijden voor het officiële gedeelte van de dag. Omni Mobilae heeft de mogelijkheid om te trouwen midden in het bos, zo gaaf! Kim werd weggegeven door haar vader. Samen kwamen zij via het lange bospad op ons afgelopen, een prachtig gezicht. Er volgden mooie woorden van de trouwambtenaar en aan het eind van de trouwgeloften van beiden een volmondig ‘Ja’! De ringen werden door een enorme uil aangevlogen door de lucht. Wauw, zo bijzonder om te zien. Alle getuigen stemden ook in met het huwelijk en er werd door iedereen een handtekening gezet. Officieel getrouwd, yes!

Alle gasten liepen terug en vormden bij de jachthut een mooie haag. Tijd voor een toost en een heerlijk stuk taart van Yummie Sweet Cakes.

Dit lieve bruidspaar had ook nog een geweldige verrassing voor alle gasten, een vogelshow. Wat een gaaf gezicht om al die bijzondere en grote vogels van dichtbij te kunnen bewonderen.

Vervolgens werd er een feestelijke receptie gehouden. Met heerlijke hapjes werd er gezellig geborreld en ook nog even gedanst! Als afsluiting dineerden Kim en Ronald met een select groepje aan een lange tafel. Een mooi moment voor ons om naar huis te gaan.

Kim en Ronald wat zijn jullie een onwijs lief stel en wat hebben wij genoten van jullie dag! We wensen jullie al het geluk van de wereld toe. Dat jullie samen maar heel veel prachtige reizen mogen maken.

Lieve groetjes Josien en Floor