Arno & Kim | 06-07-2018

Op vrijdag 6 juli ging onze wekker al om 6:00 uur. Het was de trouwdag bij het stadhuis van Nijkerk van Arno en Kim. Het was nog een beetje grijs buiten maar het beloofde prachtig weer te worden. Samen reden wij richting Nijkerkerveen. Kim had bij haar ouders geslapen en toen wij er aankwamen was het al een drukke bedoening. Terwijl Kim binnen in de make-up zat werden buiten ook al familieleden mooi gemaakt. Bij Arno ging het er iets rustiger aan toe. Arno lag lang uit op bed want zijn vader was zijn blaren aan het verbinden. Arno had een paar dagen ervoor zijn trouwschoenen in willen lopen in de stad maar dat ging niet helemaal goed…..

Even later was het tijd om de jurk aan te doen. Wauw wat een prachtige bruid! Ook Arno kleedde zich verder aan. Onder toeziend oog van zijn moeder, die ook hielp met de manchetknopen en zijn jasje, werd hij ‘omgetoverd’ tot een knappe bruidegom. Tijd om op weg te gaan naar zijn bruid. De prachtige oude Volvo stond al klaar.

Arno reed in zijn eentje naar Kim en belde aan. Wat een spannend moment en wat een enthousiaste blikken toen zij elkaar zagen. Geweldig!

Autopech

We gingen op pad voor de fotoshoot. Eerst naar de prachtige Koppelpoort in Amersfoort. Het was er lekker druk met fietsers en het bruidspaar had dus een hoop bekijks. Daarna reden we richting Hoevelaken maar opeens stonden we stil voor een rood stoplicht, maar toen het stoplicht op groen sprong bleven we stil staan. O nee de auto wilde niet meer starten. Floor en Rianne (Kims vriendin die bij ons in de auto zat) sprongen de auto uit om te helpen duwen, want ondertussen blokkeerden we de weg. Terwijl Arno hulptroepen inschakelde, besloten we toch maar wat foto’s te maken in de omgeving. We vonden een mooi bomenlaantje en de eigenaar vertelde dat hij ook pony’s had. Daar wilde Kim wel mee op de foto dus we liepen met hem mee.

Fotoshoot

Toen we terugkwamen bij de auto was Arno’s vader al gearriveerd. In zijn auto konden Arno en Kim weer verder richting Hoevelaken. We maakten foto’s op diverse plekken in en om Hoevelaken. Het fijne van zo’n uitgebreide shoot is dat je dan echt even tijd voor elkaar hebt en ook nog eens een mooie diversiteit aan foto’s krijgt.

Hoera, Getrouwd!

We reden daarna terug naar het huis van Kims ouders in Nijkerkerveen voor de lunch en de groepsfoto’s. Ondertussen werd ook de auto weer gemaakt en Arno en Kim konden hierna met de oude Volvo op weg naar het stadhuis van Nijkerk. Er volgde een prachtige ceremonie en uiteindelijk zeiden Arno en Kim natuurlijk beiden volmondig ; “Ja”. Hoera, getrouwd!

Daarna reden we naar Elst naar de feestlocatie Residence Rhenen. Wat een geweldig mooie locatie en wat was alles er super goed verzorgd. Het was eerst tijd voor de kinderreceptie voor de leerlingen uit de klas van Kim, want Kim is juf. “Wauw wat is de juf mooi!” Er werd ook door de daggasten van Arno en Kim heerlijk geborreld. De  bbq werd aangestoken en bij het ‘chalet’ werd er gesmuld van een heerlijke maaltijd.

Het was tijd voor de taart en wat voor één. Er kwam een overheerlijke ijstaart tevoorschijn die natuurlijk door Arno en Kim aangesneden werd.

Borrel & openingsdans

Hierna arriveerden de avondgasten. Er werd eerst geborreld maar uiteindelijk was het echt tijd voor de openingsdans. Hier hadden Arno en Kim flink op geoefend en dat was te zien. Spectaculair! Het feest barstte los en voor ons was het tijd om de spullen te pakken.

Lieve Kim en Arno, wat was het een geweldige trouwdag bij het stadhuis van Nijkerk! Jullie lieten je niet van de wijs brengen door een kapotte auto maar bleven super relaxed. Jullie genoten op en top en wij genoten met jullie mee. Bedankt dat wij erbij mochten zijn. Heel veel geluk samen!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.