Guido & Lara | 30-06-2018

Afgelopen zaterdag was het de dag van het huwelijk in Braamt van Guido en Lara. Het zonnetje scheen en het beloofde een geweldige dag te worden, we hadden er super veel zin in. Voor ons begon de dag om half 2 bij het huis van de ouders van Lara. Daar kleedden Lara en hun dochter Mia zich aan. Daar aangekomen waren zij  er al helemaal klaar voor en wat zagen ze er geweldig uit! Guido kwam samen met hun zoontjes Jett en Quin voorrijden in de limo en daar was het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen, wauw!

Op naar de locatie in Braamt. Wat zag deze er prachtig uit! De versieringen, gave bloemen, strobalen, strandstoelen en zitzakken zorgden voor een echt festivalsfeertje. We hadden nog ruim de tijd voordat de ceremonie zou beginnen, dus konden we mooi het hele gezin samen op de foto zetten. En natuurlijk ook nog even het bruidspaar alleen.

De ceremonie

De gasten arriveerden en toen was het toch echt tijd voor het officiële gedeelte. De ringen lagen klaar en daar kwamen Guido en Mia, Jett en Quin naar voren. Lara werd weggegeven door haar vader, altijd een super mooi moment. Er volgden mooie woorden van de ambtenaar en ook Lara en Guido hadden zelf voor elkaar nog prachtige woorden op papier gezet. Na tranen van geluk volgde er van beiden een volmondig ‘Ja’! Er werd gekust en Mia kwam de ringen brengen. Daarna werd er getekend door de getuigen en natuurlijk ook door de kinderen. Jett maakte er een waar kunstwerk van. Als afsluiting mocht Noa het huwelijk afslaan. Dat deed ze geweldig met een flinke klap met de houten hamer. Yes, getrouwd! Door de bellenblaashaag op naar de champagne.

Vervolgens werd er geproost en lekker geborreld in het zonnetje. Er was heerlijk eten, een zangeres die vanuit de caravan mooie liedjes zong (wat Mia af en toe even overnam en echt geweldig deed!), alle ruimte voor de kinderen om heerlijk te spelen en vooral ook heel veel lieve en leuke mensen. Wat een relaxed sfeertje!


Smullen maar!

Als dessert was er een prachtige taart, waar ook door de kinderen heerlijk van werd gesmuld. De zon begon steeds meer te zakken dus vroegen wij Lara en Guido of ze nog heel even op de foto wilden bij het water. Zoooo gaaf het licht in de avond en de zon die dan zo mooi door de bomen schijnt!

Feest!

De DJ’s waren inmiddels gearriveerd en het feest kon beginnen. Lara en Guido openden het feest en daarna ging het los! Ook werd het bruidsboeket nog even gegooid, altijd een super leuk moment.

Wauw, wat was dit een geweldige huwelijk in Braamt! Lieve Lara en Guido, we hebben enorm genoten. Dankjulliewel dat wij erbij mochten zijn. Wij wensen jullie al het geluk van de wereld met jullie prachtige gezin!

Lieve groetjes Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.