Rinske & Tatiana | 25-06-2018

Rinske en Tatiana ontmoetten elkaar als collega’s bij de politie. Tijdens hun eerste dienst samen al redde Tatiana, Rinske, van een bootje waar zij op gesprongen was, maar die ietwat wankel bleek te zijn. De naam van het bootje was ‘t Huwelijksbootje…… Op dat moment hadden zij nog geen idee dat dit wel een heel toepasselijke naam was. Hun band groeide snel van goede collega’s naar vriendinnen en later zelfs geliefden. Toen ze twee jaar bij elkaar waren vroeg Tatiana, Rinske ten huwelijk en op 25-06-2018 de dag dat zij drie jaar bij elkaar waren was dan eindelijk hun trouwdag bij Het Raadhuis

Een groot voordeel van met zijn tweeën trouwreportages vastleggen, is dat je ook op twee plekken kunt beginnen. Met twee bruiden is dat natuurlijk helemaal een feestje! Tatiana was in haar ouderlijk huis in Apeldoorn en werd omgetoverd tot een prachtige bruid op de kamer waar ze geboren is. Hoe bijzonder! Haar moeder en een vriendin hielpen haar terwijl Tatiana lekker doorkletste. Een tikkeltje zenuwachtig dat wel, maar wat had ze er een zin in.

Rinske had met haar moeder overnacht in een prachtig B&B huisje in Garderen. Ze waren al vroeg wakker en samen zorgden zij ervoor dat Rinske er van top tot teen fantastisch uit zag.

First look

Eindelijk was het moment daar dat Tatiana met hun prachtige bruidsmeisje Indy in een super gave Mercedes richting Garderen reden. Daar aangekomen stond Rinske al vol spanning te wachten voor de ‘first look’. Wauw wat een speciaal moment!

Say Cheese

Hierna reden we richting het Kootwijkerzand voor de fotoshoot. Een fantastische plek voor een fotoshoot en wauw wat was het een mooi gezicht deze twee prachtige bruiden en bruidsmeisje Indy in het geweldige landschap. Ondertussen liep chauffeur (oom) Ton vrolijk met ons mee.

Na een broodje reden we richting het Raadhuisplein in Apeldoorn want het was tijd voor het echte werk. De gasten hadden al plaatsgenomen in de trouwzaal. Ook Boef, de hond van Tatiana en Rinske was gearriveerd. Tatiana kwam als eerste aan de arm van haar vader de trouwzaal binnen en Rinske volgde vervolgens met haar vader. Altijd weer een bijzonder moment. Er volgde een prachtige ceremonie met mooie woorden van de ambtenaar maar ook de trouwgeloftes van Tatiana en Rinske. Deze werden samen met een fles wijn in een kist gedaan en vervolgens werd deze door Tatiana dicht getimmerd om na een jaar open te maken en nog eens door te lezen. Eindelijk was daar dan ook het moment om elkaar de rechterhand te geven en natuurlijk zeiden zij beiden; “Ja”. Na het ja-woord en de kus, kwam Boef naar voren met de ringen, hoe leuk.

Hierna reden we naar de Wenumse Watermolen in Wenum Wiesel. Het was tijd voor taart en bubbels! Ook maakten we nog wat groepsfoto’s en na een aantal speeches was het tijd om te eten. Overheerlijke pasta’s van de Pastazaak uit Apeldoorn. Voor ons was het toen ook tijd om huiswaarts te gaan. Na een fantastische dag!

Lieve Tatiana en Rinske, wat vonden wij het super tof om aanwezig te mogen zijn op jullie trouwdag bij Het Raadhuis. Jullie waren twee fantastische bruiden en wij wensen jullie heel veel geluk samen. De liefde straalde er op jullie dag aan alle kanten van af dus volgens ons komt dat helemaal goed!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.