Joram & Marissa | 08-06-2018

Afgelopen vrijdag 8 juni was het de dag van de bruiloft bij Huisje James van Joram & Marissa. En oh jee, het regende ‘s ochtends. Wij splitsten ons weer op, zodat we foto’s konden maken van het aankleden zowel de bruid als de bruidegom. Joram kleedde zich samen met Kyan thuis aan en Marissa samen met Yenthe bij haar ouders. Beiden kregen zij hulp van hun ouders en wauw wat zagen ze er prachtig uit! Ook Yenthe en Kyan waren helemaal in stijl.

Toen was het spannende moment daar; ze gingen elkaar voor het eerst zien. Zenuwachtig reed Joram naar het huis van Marissa’s ouders. Ook Kyan vond het spannend. Hij was zo benieuwd hoe zijn moeder eruit zou zien! Er werd al even gegluurd en daar ging de deur helemaal open… WOOOOWW!!! De gezichten spraken boekdelen, geweldig.

Trouwen in de regen?

Eerst nog even lekker lunchen met zijn allen en daarna met de Rolls Roys op naar de trouwlocatie in Ugchelen. Omdat het nog steeds niet helemaal droog was, had de locatie een groot doek gespannen waardoor er toch buiten getrouwd kon worden. Wat zag het er gezellig uit. De gasten namen plaats op strobalen en daar kwam het bruidspaar aangereden!

De ceremonie

Tijd voor het officiële gedeelte. De ambtenaar begon met een super leuke quiz. Hoe goed kenden de gasten het bruidspaar? Maar daarna was het toch echt tijd voor serieuze zaken. Ze gaven elkaar de rechterhand en zeiden beide volmondig: ‘Ja’. Yenthe bracht de ringen en daarna werd er samen nog even geslagen met de hamer om het helemaal officieel te maken. Yes, getrouwd!!

Daar moest natuurlijk op getoast worden en daarbij een heerlijk stuk van de prachtige taart van Yummie Sweet Cakes. Inmiddels was het helemaal droog geworden. De kinderen konden heerlijk spelen in de tuin en wij konden mooi een aantal groepsfoto’s maken.

Voor de fotoreportage reden we naar het Leesten. Daar hebben we op de hei en in het bos hele mooie foto’s kunnen maken. Ook bij de locatie stonden er nog prachtige paarse en witte bloemen in bloei, dus daar ook nog even op de foto.

Om 18.00 uur was het tijd voor het diner. Onder een super sfeervolle overkapping aan een mooie gedekte tafel werd er heerlijk gegeten. Het diner werd geopend door Kyan en Yenthe die een mooi gedichtje voorlazen. Met tranen in de ogen werd er vervolgens getoast op… DE LIEFDE! Voor ons een mooi moment om naar huis te gaan.

Lieve Joram, Marissa, Kyan en Yenthe. Wat was het een geweldige bruiloft bij Huisje James en wat zijn jullie een pracht gezin! Wij hebben enorm genoten. We wensen jullie al het geluk van de wereld toe!

Lieve groetjes Josien & Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.