Tim & Danielle | 31-05-2018

Het toffe van het maken van trouwreportages is dat iedereen op zijn eigen manier trouwt. Afgelopen winter kreeg Josien een appje van Danielle de moeder van Mika en Tygo, vriendjes van Josiens kinderen. Of Josien op 31 mei nog tijd had voor een fotoshoot. Josien: “Jawel hoor, na schooltijd?”. Danielle: “nou ook deels onder schooltijd”. Tussen neus en lippen door vertelde Danielle dat ze gingen trouwen op die dag. Vorige zomer al had Tim haar gevraagd en inmiddels waren de plannen in een vergevorderd stadium, maar het werd best een beetje stil gehouden….. En dat is precies wat Tim en Danielle zo siert, in alle rust en stilte een prachtige bruiloft voorbereiden helemaal op hun eigen manier! 

Op 31 mei was het dus zo ver. Het huwelijk bij De Slaapfabriek in Teuge deze locatie werd omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie met hulp van het mooie bloemwerk van Carpe Diem. Alle gasten (de naaste familie van Tim en Danielle) konden blijven slapen in de geweldig toffe kamers en yes, het was mooi weer, de onweersbuien besloten netjes op afstand te blijven.

Danielle en Tim ontvingen hun gasten in de gezellige woonkamer van de Slaapfabriek. De kinderen sprongen alvast even op de trampoline en toen iedereen gearriveerd was, kon de ceremonie beginnen. En wauw wat een mooie intieme setting was er gecreëerd. Danielle, Tim, Tygo en Mika maakten met zijn vieren een prachtige entree en er volgden mooie woorden van de ambtenaar. Uiteindelijk werd natuurlijk ook aan hun beiden die o zo belangrijke vraag gesteld en er klonk twee keer een volmondig: “Ja”!

Na de felicitaties was het tijd voor een overheerlijke lunch. Tim en Danielle hielpen zelf vrolijk mee met het dekken van de tafel en het snijden van het brood.

Daarna gingen we op pad voor de fotoshoot. Tim en Danielle maar vooral ook Tygo en Mika wilden graag naar het Kootwijkerzand. Een fantastisch mooie plek voor het maken van foto’s en voor de jongens ook een goede plek om even lekker te ravotten.

Na de shoot reden we terug naar Teuge. Het was tijd om de fles te ontkurken en te proosten op het bruidspaar! Voor de kinderen was er een leuke zeepjesworkshop maar ook genoeg vertier in de tuin van de Slaapfabriek.

Lieve Tim en Danielle, wat hadden jullie een geweldig en helemaal naar eigen stijl huwelijk bij De Slaapfabriek! Het was echt genieten. Wij willen jullie heel veel geluk toe wensen met zijn 4-en.

Toen Josien begin juni wat moeders op school sprak over de bruiloft van Tim en Danielle was hun reactie: “O zijn ze getrouwd dan”? Jazeker en kijk eens hoe mooi……

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.