Winand & Nienke – 18 | 05 | 2018

Vrijdag 18 mei was de bruiloft bij het Stadhuis van Zutphen Winand en Nienke. We begonnen om 11.30 uur. Winand en Stijn kleedden zich samen om bij Pieter. Nienke was samen met haar zusjes en vriendin in hun eigen huis. Terwijl de ceremoniemeesters beneden nog even de dag doornamen, zat Nienke boven al in de make-up. Toch een beetje zenuwachtig werden de laatste voorbereidingen getroffen. Want moeten er nu bloemetjes in het haar of toch een haardspeld? Uiteindelijk was het tijd om de jurk aan te trekken. Maar blijven die kousen wel zitten? En moest de jurk nou over het hoofd of moest je erin stappen? Natuurlijk kwam het ook dit keer weer helemaal goed! Wat zag Nienke er prachtig uit!! En toen was het moment daar! Winand en Stijn reden de straat in met een prachtige oude Mustang. Nienke ging al klaar staan in de gang en de zusjes gluurden stiekem mee vanachter het gordijn. De bel ging en daar was het spannende moment.. de eerste blik! Wauw, wat een mooi stel zo samen en ook Stijn zag er super stoer uit.

Fotoshoot

Tijd voor de fotoshoot! Na een klein stukje rijden en wat hangen uit het raam om die toffe auto ook even rijdend te fotograferen, kwamen we aan bij een mooi stukje bos. Daar hebben we super leuke foto’s kunnen maken van Winand, Nienke en Stijn. De rododendrons stonden prachtig in bloei, dus die moesten er natuurlijk ook even bij op!

Man & vrouw

Daarna, na een kleine tussenstop thuis, door naar het stadhuis van Zutphen. Tijd voor het officiële gedeelte! Na een prachtig entree en heel veel mooie woorden, klonk er van beide een volmondig ‘Ja’ ! Er mocht gezoend worden, Stijn bracht de ringen en er werden handtekeningen gezet. Vanaf nu echt getrouwd!
We maakten wat groepsfoto’s op de trap van het stadhuis en daarna zijn we nog even met Winand en Nienke Zutphen ingelopen om wat mooie foto’s te maken in de straatjes en steegjes.

De gasten stonden inmiddels al klaar in Bronckhorst bij de Gouden Leeuw om het bruidspaar te ontvangen. Daar aangekomen was het tijd voor een toost en taart. Er stonden 9 prachtige (en hele lekkere) taarten klaar! Er werd heerlijk geborreld, gekletst en ook nog gezongen. De band van Nienke was er namelijk ook om muziek te maken. En Nienke zong zelf ook nog even een nummer, wauw!

Na het borrelen werd het buffet geopend. Het werd een heerlijke avond met lekker eten, leuke stukjes, een hilarische fotobooth, lekkere drankjes, een pubquiz en als afsluiting zong Nienke nog een prachtig liedje voor Winand. Lieve Nienke en Winand, wat was het een geweldige bruiloft bij het Stadhuis van Zutphen! We hebben enorm genoten! We wensen jullie, samen met Stijn, al het geluk van de wereld toe!

Lieve groetjes,

Josien & Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.