Gert-Jan & Manon – 11 | 05 | 2018

Op vrijdag 11 mei 2018 was de trouwdag bij Kasteel Cannenburch van Gert-Jan en Manon en Two Sparkle was erbij! De dag begon in Deventer waar Manon al in de make up zat bij haar ouders thuis. Ietwat gespannen werd zij omgetoverd tot een prachtige bruid. Niet lang daarna kwam Gert-Jan aangereden in een geweldig toffe rode kever. Eindelijk mocht hij zijn bruid in de armen sluiten wat een heerlijk moment. Wat waren ze mooi samen!

Yes, getrouwd!

Toen was het tijd om op weg te gaan naar de trouwlocatie Kasteel Cannenburgh in Vaassen. Wauw wat een prachtige plek om te trouwen. De daggasten stonden hen al op te wachten en via een mooie erehaag betraden Gert-Jan en Manon het kasteel. Het was tijd voor de ceremonie. Na de binnenkomst van Gert-Jan, kwam Manon binnen aan de arm van haar vader. Zo mooi. De ambtenaar startte haar verhaal maar al snel nam de broer van Gert-Jan het over. Hij vertelde het levensverhaal van beiden op een prachtige manier met veel humor. Toen was het tijd voor het ja-woord en natuurlijk zeiden zij beiden volmondig Ja. Getrouwd!

Via opnieuw een erehaag verliet het bruidspaar als man en vrouw het mooie kasteel. Als verrassing mochten zij duiven loslaten en na de felicitaties was het tijd voor champagne! De gele bedrijfsauto’s van Gert-Jan’s onderneming mochten natuurlijk niet ontbreken in het plaatje.

Na een heerlijke lunch was het tijd voor de fotoshoot. In de tuinen rondom het kasteel waren genoeg prachtige plekken te vinden. Gert-Jan en Manon genoten van hun tijd samen, wat een lol hadden ze samen.

Na de shoot vertrokken we richting Boode in Bathmen. We reden nog even langs het toekomstige huis van Gert-Jan en Manon voor wat foto’s. Bij Boode aangekomen waren de gasten al heerlijk aan de borrel. Niet lang daarna werd de barbecue aangestoken en kon er gesmuld worden. Het was prachtig weer, dus er werd lekker buiten gegeten op het terras.

Na het aansnijden van de taart, arriveerden de avondgasten. Al snel werd er volop gedanst. Zelfs al voor de openingsdans gingen de voetjes van de vloer. Het werd een geweldige avond.

Lieve Gert-Jan en Manon, wat was het een fantastische trouwdag bij Kasteel Cannenburch! Geweldig dat Two Sparkle er bij mocht zijn. Heel veel geluk met elkaar!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.