Jaap & Marjella – 22 | 12 | 2017

Op vrijdag 22 december mochten wij ons eerste bruiloftsseizoen samen als Two Sparkle Photography afsluiten met een prachtige winterwedding. Jaap en Marjella hadden die dag hun bruiloft bij Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.

Tegen 9:00 uur kwamen we aan bij hun woning in Apeldoorn. Jaap was bij zijn ouders blijven slapen. Marjella maakte zich boven klaar. Ondertussen waren hun beide zonen Jonas en Abel al in de kleren. Ze speelden spelletjes met opa en oma en renden opgewonden rond. Nadat Jaap arriveerde was het nog even wachten op het sein maar eindelijk was het moment daar dat Jaap bij zijn bruid aan mocht bellen. Wauw wat een prachtig stel!

trouwen op landgoed groot Warnsborn

We reden naar Landgoed Groot Warnsborn om eerst foto’s te maken van het mooie bruidspaar. Op het landgoed zijn genoeg prachtige plekken te vinden. Jonas en Abel voegden zich bij hen en daarna was het tijd voor de lunch.

Een spetterend entree

Toen was het moment toch echt daar om richting de prachtige Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn te gaan. Het thema van de dag was ‘Rood’ en op dit nummer van Marco Borsato maakten eerst Jaap en zijn moeder, daarna de kinderen aan de hand van Marjella’s moeder en Jaaps vader en tot slot Marjella en haar vader een spetterende entree. Marjella en haar vader gingen al dansend op Jaap af wat een mooi gezicht!  Er volgde een prachtige ceremonie met hele mooie woorden een lach en een traan. Natuurlijk zeiden zij allebei Ja! en de ‘Ringbeveiligers’ Jonas en Abel sloegen beiden met de houten hamer, waarna het huwelijk een feit was!

Tijd voor taart!

Dat moest natuurlijk gevierd worden met  champagne, taart en marshmallows! Ook werd er uitbundig gedanst tijdens de minidisco. Na een heerlijk diner arriveerden de avondgasten en ook voor hen hadden Jaap en Marjella een spetterende opening in petto met een geweldig vuurwerk. Wauw!

Lieve Jaap, Marjella, Jonas en Abel, wat hebben wij genoten van jullie prachtige bruiloft bij Landgoed Groot Warnsborn. Alles was tot in de puntjes verzorgd, geweldig!! Wij wensen

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.jullie heel veel geluk toe met zijn vieren.