Misschien hebben jullie afgelopen week al een foto voorbij zien komen van ons (Floor en Josien) samen bij de Kamer van Koophandel. Dit was niet zonder reden want we zijn super blij om te vertellen dat we naast de bruidsfotografie onze samenwerking gaan uitbreiden. Floor Willemsen Fotografie + Josien Smit Fotografie wordt namelijk Two Sparkle Photography!!

We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat het zo veel leuker is om het samen te doen. Jullie kunnen daarom nu al jullie gezinsshoots, familieshoots, portretshoots en zakelijke shoots boeken bij Two Sparkle Photography! Daarnaast mogen we in 2018 en 2019 ook weer fantastische bruiloften vastleggen en zullen we regelmatig themashoots blijven organiseren.

Wij hebben er super veel zin in om prachtige beelden te maken van en voor jullie en van Two Sparkle Photography een sprankelend succes te maken!!

Gezinsfotograaf apeldoorn