Afgelopen vrijdag trouwden Remko en Carolien in het prachtige Grand Café Aan de Beek in Arnhem! Voor Floor extra bijzonder want Carolien is haar schoonzusje en Remko dus haar zwager. Floor kent dit super lieve stel al heel wat jaren en vindt het geweldig dat ze nu hun liefde voor elkaar bezegelen met een bruiloft. En wat een eer dat wij als Two Sparkle Photography de foto’s mochten maken.
De dag begon voor Floor om 09.00 uur in Arnhem. Daar werd Carolien opgemaakt en hielpen zus Susan (top ceremoniemeester) en nichtje Sophie met het aantrekken van de jurk. Ook Remko hielp nog even met de knoopjes. Wauw, wat een prachtig stel zo samen. Ook de drie zonen van Remko en Carolien; Gijs, Koen en Siem kleedden zich helemaal in stijl, wat een stoere mannen!
In de Fiat 500 van Susan op naar de school waar Carolien lesgeeft aan groep 1/2. De lieve kleuters stonden hen, helemaal mooi aangekleed en met super leuke mutsen, al op te wachten met prachtige bogen. Alles was versierd, er werden toneelstukjes en dansjes opgevoerd en er werd getrouwd en geproost in de klas. Natuurlijk gingen zij ook even met z’n allen op de foto. Wat was het allemaal leuk georganiseerd!
Na een heerlijke lunch stapten Carolien, Remko, Gijs, Koen en Siem in de auto en reden ze naar het Sonsbeek park. Daar stond Josien al op ze te wachten. Tijd voor de bruidsreportage. Wat was het koud, maar wat deden ze het goed. Tussendoor even binnen opwarmen en weer door!
Daarna was het tijd voor het officiële gedeelte. Alle gasten waren inmiddels gearriveerd. Vol verwachting wachtten zij op de entree van het bruidspaar. En daar kwamen ze. Eerst alle mannen en daarna Carolien aan de arm van haar vader, zo mooi! De ambtenaar nam het woord. Ook Gijs, Koen en Siem hadden alle drie een korte speech voorbereid. Wauw, wat mag je trots zijn als je kids zulke mooie woorden spreken. En toen was het moment echt daar… het Ja-woord!! Gelukkig volgde er van beiden een volmondig ja, werd er gekust en werden de ringen bij elkaar omgedaan. Yes, getrouwd!!
Daar werd natuurlijk met z’n allen op geproost gevolgd door een heerlijk stuk taart. Lekker borrelen met z’n allen en af en toe even naar buiten voor een groepsfoto… hadden we al gezegd dat het koud was.. brrrr…maar wel heel waardevol om te hebben.
Na een super leuk en vooral lekker walking dinner, ging het ook nog even los. De muziek ging aan, er werd gezongen en vooral lekker gedanst. Zo werd een super mooie en feestelijke dag passend afgesloten. Het was in één woord geweldig!
Lieve Remko en Carolien, wat zijn jullie een mooi en liefdevol stel samen en wat mogen jullie trots zijn op jullie prachtige gezin!! We wensen jullie samen al het geluk van de wereld toe!
Heel veel lieve groetjes,
Josien & Floor