Waldo & Romy – 10 | 07 | 2017

Afgelopen maandag op 10 juli 2017 was de trouwdag bij Weistaar in Maarsbergen van Waldo en Romy. Op deze voor hun zo speciale datum zouden zij elkaar het jawoord gaan geven.

Toen wij om 9:15 uur bij hun woning in Vleuten aankwamen, was het al een gezellige drukte in huis. Romy’s moeder en opa en oma uit Twente waren ook blijven slapen. Zoon Qwin lag in zijn prachtige box in de woonkamer rustig rond te kijken en zijn tweelingbroer Ravi stampte als een echte peuter het huis door. Bruidegom Waldo was al aangekleed en ging met zijn dochter Indie nog even op stap om Romy rustig de tijd te geven om haar jurk aan te doen. Romy koos voor een prachtige Vintage jurk en werd door haar moeder geholpen met het aantrekken. Wauw wat een plaatje…..


Toen kwam het moment dat de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst in vol ornaat zouden zien. Dit ging toch nog even heel officieel. Waldo had nog een mooie bos bloemen gekocht en belde, na zijn autorijdschoenen verwisseld te hebben voor zijn trouwschoenen, een tikkeltje zenuwachtig aan……

Tijd voor prachtige plaatjes

Qwin de zoon van Waldo en Romy is geboren met een chromosoomafwijking waardoor hij 24 uur per dag intensieve zorg nodig heeft. Deze zorg geven Romy en Waldo hem. Ook tijdens hun trouwdag zorgden zij voor Qwin, maar zij vonden het ook heel belangrijk om goed de tijd te nemen voor het maken van foto’s van hun tweeën. Hier hadden ze dan ook ruim de tijd voor ingepland wat zorgde voor een super ontspannen shoot op diverse plekken in en om Utrecht. Voor het eerst in tijden hadden zij echt weer even tijd voor elkaar en wat hadden ze een plezier met elkaar. Een kekke trouwauto regelen was niet nodig hun eigen rode Fiat X19 deed perfect dienst als prachtig trouwvervoer!

Toen was het tijd om naar de trouwlocatie de Weistaar in Maarsbergen te gaan. Om 15:00 uur zou daar de ceremonie beginnen. De familie en vrienden van Romy en Waldo stonden hen al op te wachten. Waldo en Romy reden stiekem nog even door de MC Drive voor een milkshake want tja een auto zonder airco was best warm op deze zonnige dag. Daarna werden zij met confetti en bellen ontvangen.

De ceremonie was prachtig met een lach en een traan. Waldo en Romy hadden mooie woorden voor elkaar opgeschreven en Indie, Ravi en Qwin bezegelden het huwelijk met hun vingerafdruk.

Na de Ceremonie was het tijd voor felicitaties en taart en nog wat gezinsportretten in het Weiland achter de Weistaar. Qwin was hier helemaal in zijn element wat een blijdschap straalde hij uit. Prachtig om te zien.

Toen zat de dag er voor ons op, maar wat hebben we genoten van jullie trouwdag bij Weistaar in Maarsbergen!! Lieve Waldo en Romy wat zijn jullie een geweldig liefdevol stel, met een prachtig gezin en wat hebben we het gezellig gehad met jullie. Super tof dat wij jullie dag mochten vastleggen. Bedankt!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.