Dennis & Anneleine – 23|06|2017

Op vrijdag 23 juni was het huwelijk bij Brasserie de Boerderij in Arnhem Dennis & Anneleine en wij mochten daarbij zijn!
De dag begon in het zonnige Apeldoorn waar Dennis zijn aanstaande zou ophalen. Dochter Jule lag nog lekker te slapen toen Anneleine zich met hulp van haar moeder aankleedde. Toen Jule ook aangekleed was, kwam Dennis ze ophalen. Wat een bijzonder moment is dat toch altijd weer. Uitgezwaaid door de buren en een super enthousiast ringenmeisje, gingen we op weg naar Arnhem.

Dennis had een snelle auto geregeld en voor we het wisten stonden we in het prachtige Sonsbeekpark in Arnhem. Hier hebben we hele mooie foto’s kunnen maken. En wat deed Jule het goed, een volleerd model.

Maar daarna was het toch echt tijd voor serieuze zaken. Het was tijd voor de ceremonie die plaats zou vinden op het vlot van de romantische parkvijver bij Brasserie de Boerderij. Als verrassing voor de gasten stond daar ineens de broer van Dennis in de jurk van de BABS. Super leuk! En het leek alsof hij dit al jaren deed, hij had een erg mooi verhaal. Ook Dennis en Anneleine hadden woorden voor elkaar op papier gezet. Prachtige woorden die werden ontvangen met een lach en een traan. Dennis ging nogmaals door zijn knieën, omdat dit de eerste keer niet helemaal goed was gegaan. En toen was het moment daar… het jawoord, de kus en de ringen. GETROUWD, Yeah!

Daar moest op geproost worden. Lekker borrelen op het terras van De Boerderij met als afsluiting een BBQ en een ijsje!

Het was een geweldig huwelijk bij Brasserie de Boerderij met heel veel mooie mensen, een stralend bruidspaar en een heeeeeel lief bruidsmeisje.

Lieve Dennis, Anneleine en Jule. We hebben ontzettend genoten. Bedankt dat wij jullie dag mochten vastleggen. Heel veel geluk gewenst samen!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.