Rutger & Deniece – 19 | 08 | 2017

Afgelopen zaterdag 19 augustus was het huwelijk bij Kasteel de Schaffelaar van Rutger en Deniece. Het werd een geweldige dag! Wij begonnen onze dag op het kasteel met de trouwreportage. In de week voor de bruiloft hadden we al regelmatig contact met Deniece via onze ‘bruidsapp’ en het hoofdonderwerp was toch wel het weer. Er was heel slecht weer voorspeld en tja daar hoop je natuurlijk niet op. Na een ochtend met inderdaad heel veel regen werd het om 12.00 uur droog en brak de zon door, zodat we de reportage buiten konden beginnen. Met het bruidspaar, hun prachtige bruidsmeisje Isabelle en de videograaf liepen we door het mooie park bij het kasteel.

Toen was het tijd voor de balkonscene, dat hoort er natuurlijk wel bij op zo’n prachtig kasteel. In het sfeervolle kasteel zelf vonden we ook super mooie plekjes met geweldig licht. Genoeg voer dus voor geweldige foto’s van een prachtig bruidspaar!

Man & vrouw

Na de trouwreportage kwamen de daggasten aan bij het kasteel en om 15.00 uur was het tijd voor het officiële gedeelte van de dag, de ceremonie. Erg gaaf was het dat de oom van Deniece de plechtigheid leidde, wat hij ook nog eens erg goed deed! Grappige anekdotes kwamen langs, maar ook emotionele en moeilijke gebeurtenissen werden besproken. Het werd een verhaal met een lach en een traan, waarna Deniece en Rutger ook nog eens super mooie woorden voor elkaar hadden. Na deze geloftes was het dan eindelijk tijd voor het JA-woord. Ja!! Gevolgd door de kus en de ringen niet te vergeten. En daar moest natuurlijk op getoast worden!

Om 18.00 was het tijd voor het sharing-diner. Tijdens het diner gaf Rutgers beste vriend nog een geweldige speech en werd er nog een hilarisch spel gespeeld.
Na het diner was het tijd voor koffie en zagen wij onze kans schoon om nog even een aantal super gave foto’s van Deniece en Rutger te maken bij zonsondergang. Natuurlijk werd er ook een sigaartje gerookt.

De avondgasten arriveerden en om 21.00 uur barstte het feest los met de fantastische openingsdans van Rutger en Deniece! En er werd gedanst tot in de late uurtjes… en dansen dat kunnen deze mensen zeg… Wow!!


Lieve Rutger en Deniece. Het was een geweldige huwelijk bij Kasteel de Schaffelaar met jullie als stralend en prachtig bruidspaar en een heleboel mooie en lieve mensen om jullie heen. Wij hebben enorm genoten. Dank jullie wel dat wij erbij mochten zijn. Wij wensen jullie samen al het geluk van de wereld en voor nu een fantastische huwelijksreis in Thailand!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.