Laurens & Claudia – 29 | 9 |2017

Op vrijdag 29 september was het de  trouwdag bij Landgoed Groot Warnsborn van Laurens en Claudia! Josien startte haar dag op het prachtige Landgoed Groot Warnsborn waar Claudia die nacht ‘geslapen’ had in het prachtige Koetshuis met haar vriendin. Floor ging ondertussen naar Zelhem de plek waar Laurens is opgegroeid.

Claudia was net klaar met ontbijten en lichtelijk gespannen. Ze was blij dat ze, toen de visagiste arriveerde, kon starten met het ‘echte ‘werk. Langzaam druppelden ook haar moeder en andere vriendinnen binnen. Daarna was het tijd om de jurk aan te trekken, wauw wat zag Claudia er fantastisch mooi uit!

Het pak kan aan!

Laurens had met een aantal vrienden bij zijn moeder in huis geslapen. De mannen waren zich al flink aan het voorbereiden. Laurens schreef zijn ‘vows’ nog even in het speciale boekje en er werden dassen geknoopt, veel bruine dassen… Ook Laurens had best een beetje last van zenuwen want Claudia en Laurens zouden elkaar pas aan het altaar zien, hoe gaaf. Aan het begin van de middag was het tijd  om richting Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem te gaan.

De prachtige ceremonie

Toen was dan eindelijk het moment daar, het moment dat Laurens en Claudia elkaar voor het eerst als bruid en bruidegom zouden zien. De gasten hadden al plaatsgenomen op de witte stoelen in de prachtig aangeklede tuin van Landgoed Groot Warnsborn. Als eerste kwam Laurens aan de arm van zijn moeder het lange pad af richting de plek waar het zou gaan gebeuren. Een prachtig gezicht. Vol spanning ging hij klaar staan om Claudia op te wachten die aan de arm van haar moeder naar hem toe kwam. Wat een prachtig moment! Er volgde een super mooie ceremonie, super goed geleid door de broer van Laurens. Alsof hij nooit anders deed! Laurens oma droeg een prachtige tekst voor aan het ‘kind van haar kind’ dat die dag ging trouwen en de beide moeders hadden ook prachtige en ontroerende woorden. Claudia en Laurens konden ondertussen hun ogen maar nauwelijks van elkaar afhouden. Nadat zij hun prachtige trouwgeloftes naar elkaar uitgesproken hadden, was het verlossende woord daar; ‘Ja’ en natuurlijk werd er gekust!

Tijd voor champagne en taart! Laurens mocht de champagne sabreren en samen sneed het kersverse echtpaar de bruidstaart aan, wat leidde tot hilarische taferelen. Maar wauw, wat was de taart mooi en overheerlijk!

Say Cheese!

Na een aantal groepsfoto’s werd het tijd dat het bruidspaar zich terugtrok om met ons en de videograaf mooie beelden te maken in de bossen bij het landgoed. Eindelijk ook even tijd voor elkaar. Met een glaasje Sangria, want de hele dag was in Spaanse sferen, verlieten zij de oranjerie.

Lekker eten & leuke speeches

Hierna was het tijd voor het diner. In de prachtige Oranjerie van Groot Warnsborn is een hele mooie eetzaal met een hele lange tafel, waar je heerlijk en gezellig met al je gasten  kunt dineren. Het eten was verrukkelijk maar er waren ook fantastische speeches. Kortom een heerlijke avond.

 Toen moest er natuurlijk ook nog feest gevierd worden. Nadat de avondgasten waren gearriveerd, openden Laurens en Claudia spetterend met een Spaanse openingsdans!!

 Wauw wauw wauw, Laurens en Claudia, wat zijn jullie een stralend en mooi stel en wat hebben jullie er een geweldige trouwdag bij Landgoed Groot Warnsborn van gemaakt. Alles was tot in de puntjes verzorgd, maar het was bovenal ook erg gezellig en liefdevol. Heel veel dank dat wij hiervan deel uit mochten maken.

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.