Robin en Lisette | 25-05-2024

Op zaterdag 25 mei 2024 was het de dag dat Robin en Lisette gingen trouwen bij Hofstede De Middelburg in Bussloo. Wij splitsten ons weer op in de ochtend. Lisette was met haar dochters Evi en Fien in hun eigen huis. Daar werd ze geholpen door haar moeder en schoonzus. Ook Evi hielp mama met het aankleden. Robin was bij zijn ouders thuis, waar hij bijgestaan werd door zijn broer. Toen Robin klaar was, stapte hij in de auto, om zijn bruid op te halen. Ondertussen waren Lisette en de meiden ook klaar om Robin te ontmoeten. Robin kwam aangereden in een super toffe beige kever. Hij belde aan en ging vervolgens met zijn rug naar de voordeur staan. Daar kwam zijn prachtige bruid aangelopen, waarna ze hem op zijn schouder tikte. Even omdraaien….. wauw, wat zagen ze er super mooi uit!

Fotoshoot bij ‘t Leesten

Op naar het Leesten voor de fotoshoot. We maakten eerst wat foto’s met Evi en Fien, die vervolgens lekker naar huis gingen om even een broodje te eten en te slapen. Wij maakten daarna nog op verschillende plekken foto’s met Robin en Lisette. Ze straalden beiden, de liefde voor elkaar spatte er vanaf. Wat heerlijk om te zien!

De ceremonie

Inmiddels waren de daggasten gearriveerd bij Hofstede De Middelburg in Bussloo. De gasten maakten een haag om het bruidspaar te ontvangen. Het begon net een beetje te regenen maar desondanks maakten Robin en Lisette een geweldige entree. De regen stopte en de gasten namen plaats op de ceremonieplek. Daar kwam eerst Robin aangelopen met Evi en Fien en vervolgens Lisette aan de arm van haar vader. Zo mooi! Hedwig zorgde weer voor een ceremonie waar lekker veel gelachen werd. Ook spraken Robin en Lisette prachtige woorden naar elkaar uit. Robin moest dit twee keer doen, want hij werd onderbroken door een kleine regenbui, maar na de regen pakte hij de draad zo weer op en maakte hij zijn verhaal af. Tijd voor het officiële gedeelte. Beiden zeiden volmondig ‘Ja’ en Evi gaf er een klap op met de hamer. Yes, getrouwd! De ringen werden omgedaan en de akte getekend. Daar moest op getoost worden!

Taart en toost

Het kersverse bruidspaar werd gefeliciteerd, het glas werd geheven en de taart werd aangesneden. Een gezellige borrel volgde, waarbij wij ook nog een aantal groepsfoto’s maakten. Ook de videografen pakten nog even een moment om een tof filmpje op te nemen.

Diner

De lange tafel was mooi gedekt en er werd genoten van een heerlijk diner. Tussen de gangen door volgden nog een aantal speeches. Na het diner namen we Robin en Lisette nog even mee voor een aantal foto’s tijdens het (bijna) golden hour.

Feest bij Hofstede de Middelburg

De avondgasten hadden zich ondertussen ook bij het gezelschap gevoegd. Iedereen kreeg een drankje, waarna Robin en Lisette een sprankelend entree maakten. Er werd geproost en geklonken op de liefde! Robin en Lisette openden het feest met een spetterende openingsdans en toen kon het dak eraf! Tot slot gooide Lisette haar bruidsboeket en toen was het moment daar om onze spullen te pakken en huiswaarts te keren.

Lieve Robin en Lisette, wat hebben wij enorm genoten van jullie dag. Wat een leuke en lieve mensen zijn jullie en wat een prachtig gezin vormen jullie samen met jullie meisjes Evi en Fien. We wensen jullie, samen met al die gezellige mensen om jullie heen, al het geluk van de wereld toe. Dank jullie wel dat we bij jullie trouwen bij Hofstede De Middelburg mochten zijn. Liefs Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!