Wil jij ook regelmatig nieuwe foto’s laten maken, maar vind je het niet nodig om iedere keer weer een volledige shoot te boeken bij een fotograaf? Wij vinden het super leuk om minishoots te organiseren! Dit zijn korte shoots met een bepaald onderwerp. Zo hebben wij een keer ‘Social Media Minisessies’ en ook al ‘Kids Minishoots’ georganiseerd. We vinden het leuk dat mensen op deze manier op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met onze fotografie. Deze fotoshoots kosten EUR 89,- en je ontvangt 3 bestanden in web- en hoge resolutie.

Jezelf vastleggen zoals je bent of jullie vastleggen zoals jullie zijn. Dat is wat wij willen bereiken met onze foto’s. Spontaan, helder, een tikkeltje dromerig en we houden van natuurlijke kleuren. De minisessies vinden plaats op een door ons gekozen plek op de mooie Veluwe. Wij vinden het bovenal belangrijk dat jullie er op je gemak zijn.

Wil je je aanmelden voor een Minisessies. vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wil je liever op korte termijn op de foto dan is een fotoshoot wellicht iets voor jou.

[contact-form-7 id=”3922″ title=”Zonder titel”]

Minisessies

Two Sparkle Photography | Soerenseweg 156 | 7313 EP Apeldoorn | 06-10580073 | http://www.twosparkle.nl | info@twosparkle.nl