Two Sparkle – jullie fotograaf op de Veluwe

Welkom op onze website! Wij zijn Floor Willemsen en Josien Smit en werken sinds 2017 samen als fotograaf op de mooie Veluwe. Ben je op zoek naar een huwelijks fotograaf die met twee fotografen vol enthousiasme jullie bruiloft vastleggen (heel Nederland)? Wil je een fotoshoot van je gezin, familie of bedrijf op de Veluwe of in deze omgeving? Of wil je misschien een toffe fotografieworkshop volgen? Dan ben je bij Two Sparkle Photography uit Apeldoorn aan het juiste adres. We zitten midden op de Veluwe en weten hier alle mooie fotoplekjes inmiddels wel te vinden.  

Fotograaf op de Veluwe

Spontane gezinsfoto’s op de Veluwe

Jezelf vastleggen zoals je bent of jullie vastleggen zoals jullie zijn. Dat is wat wij willen bereiken met onze foto’s. Spontaan, helder, een tikkeltje dromerig en we houden van natuurlijke kleuren. We zoeken samen naar een mooie locatie het liefst buiten ergens op de mooie Veluwe. Wij vinden het bovenal belangrijk dat jullie er op je gemak zijn. Ben je op zoek naar een fotograaf in Deventer en omgeving, voor mooie foto’s van je gezin, kinderen, zwangerschap of familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk maar eens in ons portfolio.

Bruidsfoto’s

Ook bruidsparen uit heel Nederland kunnen bij ons terecht voor onze bruidsfotografie. Jullie bruiloft vastleggen, vinden wij één van mooiste dingen die er zijn. Trouwfotografie doen wij altijd met zijn tweeën en in heel Nederland. Ons portfolio bruidsfotografie vind je hier.

Zakelijke foto’s

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor zakelijke fotografie. Wij maken profielfoto’s voor bijvoorbeeld LinkedIn van uw medewerkers, maar ook reportages voor uw website of brochure horen tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Fotografie Cursus en Mentorsessies

In onze studio in Apeldoorn geven wij ook fotografieworkshops en mentorsessies. We hebben een workshop basisfotografie ‘the Basics’ voor iedereen die wil leren fotograferen en voor de gevorderde fotograaf hebben we een fotocursus ‘the Next Level’.  

Two Sparkle Photography | Soerenseweg 156 | 7313 EP Apeldoorn | 06-10580073 | http://www.twosparkle.nl | info@twosparkle.nl