Heb je specifieke vragen over fotografie, nabewerking, het opstarten van je fotografiebedrijf, (het starten met) bruidsfotografie of wil je van ons leren door samen te shooten dan zou je een mentorsessie bij ons kunnen boeken.

Tijdens een geheel vrijblijvend telefonisch intakegesprek overleggen we wat je wilt leren en bepalen we hoeveel tijd we hiervoor denken nodig te hebben. De sessies kunnen face to face maar ook via bijvoorbeeld FaceTime of Skype plaatsvinden. Wij vinden het super leuk om je meer te leren en te vertellen over hoe wij dingen aanpakken.

Mini

Gratis intake

Skype/ facetime

1 uur

Antwoord op specifieke vragen

EUR 125,- (ex BTW)

Basis

Gratis intake

Face tot face/ Skype

2 uur

Mogelijke onderwerpen: de opstart van je fotografiebedrijf, (starten met) bruidsfotografie, nabewerking, manueel fotograferen, flitsen tijdens een bruiloft, hoe vind ik het juiste licht enz. enz.

EUR 225,- (ex BTW)

Compleet

Gratis intake

Face to face

6 uur

Er is uitgebreid de tijd om de door jouw gekozen onderwerpen te behandelen, maar we kunnen ook op pad om te gaan oefenen met (een) model(len). Indien gewenst kruipen we daarna achter de computer om de gemaakte foto’s te bewerken.

EUR 595,- (ex BTW)

Ben je enthousiast geworden? We zien je heel graag op één van onze workshops! Meld je aan via onderstaand contactformulier we nemen dan contact met je op om een datum te prikken.

    The Basics - 8 november 2021The Next Level - 12 november 2021The Next Level - 29 november 2021Mentorsessie - ik wil een datum prikkenIk heb interesse in een workshop maar kan niet op de genoemde data

    Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar info@twosparkle.nl.

    Two Sparkle Photography | Soerenseweg 156 | 7313 EP Apeldoorn | 06-10580073 | http://www.twosparkle.nl | info@twosparkle.nl