Edo & Iris | 06-09-2024

Vrijdag 6 september vierden Edo en Iris hun bruiloft bij de Woeste Hoeve in Hoenderloo. Beiden startten hun dag bij De Woeste Hoeve, waar ze zich aankleedden in verschillende ruimtes. Iris werd geholpen door haar moeder en beste vriendin en Edo door zijn beste vriend. Het ging er bij beiden rustig en ontspannen aan toe.

First look bij de Woeste Hoeve

Edo ging toen hij helemaal aangekleed was, alvast klaarstaan op het pad achter de Woeste Hoeve, voor de first look. Daar kwam zijn bruid aangelopen. Ze tikte Edo op zijn rug en daar was het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. Wauw! Edo en Iris namen lekker de tijd om elkaar eens goed te bewonderen. Daarna stapten we in de auto voor een heel kort ritje naar het bos.

Fotoshoot

We maakten mooie foto’s van dit prachtige stel. Daarna gingen we weer terug naar De Woeste Hoeve, zodat Iris zich kon verstoppen voor de gasten.

Ceremonie in de tuin van de Woeste Hoeve

Edo ontving de gasten die aankwamen. Daarna was het tijd voor het officiële gedeelte van de dag. De gasten namen plaats op de ceremonieplek. De vader van de bruid mocht zijn dochter ook voor het eerst bewonderen. Vervolgens kwam Iris met beide ouders aan haar arm naar voren gelopen waar Edo al stond te wachten. Wat een mooi gezicht. Er volgden mooie woorden van de ambtenaar en prachtige woorden van Iris en Edo voor elkaar. En toen was het echt officieel; Yes, getrouwd!

Toost en taart

Daar moest natuurlijk op gedronken worden. Er werd geproost en Edo en Iris sneden de taart aan. Alle gasten genoten van een heerlijke borrel in de tuin bij De Woeste Hoeve. Tussendoor werden er nog wat speeches gegeven, cadeaus overhandigd en spelletjes gespeeld. Ook maakten we wat groepsfoto’s.

Diner

Rond zes uur konden de gasten plaatsnemen aan de prachtig gedekte tafel en werd er heerlijk genoten van een shared diner.

Golden hour shoot bij de Woeste Hoeve

Na het diner namen we Edo en Iris nog even mee naar het pad achter de Woeste Hoeve voor een paar foto’s, ook met de drone. Het zonnetje liet zich niet meer zien, maar nog steeds een mooi moment van de dag.

Feest

De avondgasten arriveerden en het feest kon losbarsten. De vader van de bruid opende met een mooie speech, waarna Edo en Iris aftrapten met een spetterende openingsdans. Er werd heerlijk gedanst. Wij hadden het erop staan, dus stapten in de auto en gingen op weg naar huis.

Lieve Edo en Iris, wat hebben wij genoten van jullie geweldige bruiloft bij de Woeste Hoeve. Dank dat wij hier bij aanwezig mochten zijn. We wensen jullie samen met alle lieve mensen om jullie heen, al het geluk van de wereld toe. Liefs Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!