Vincent & Janneke | 22-06-2024

Op zaterdag 22 juni 2024 gingen Vincent en Janneke trouwen bij De Woeste Hoeve in Beekbergen. Wij startten beiden weer op een andere plek. Janneke was met haar moeder, zusje en vriendin bij de Woeste Hoeve, waar ze al in de visagie zat. Vincent was in het boshuisje bij De Cantharel, waar hij en Janneke overnacht hadden. Hij werd daar met het aankleden geholpen door zijn ouders. Het ging er op beide plekken rustig aan toe. Bij Janneke werd er veel gelachen, maar ook zeker wat traantjes weggepinkt, want wat werd ze mooi! Vincent was als eerste klaar en reed alvast naar de Woeste Hoeve. Janneke deed haar jurk aan en haar sieraden om en toen was ook zij er helemaal klaar voor. Tijd voor de first look.

First look en fotoshoot

Vincent ging op het lange pad staan achter de Woeste Hoeve, waarna Janneke kwam aanlopen en hem op zijn schouder tikte. Hij draaide zich om en zijn reactie zei genoeg: wauw!!! Wat een prachtig stel samen. Hierna stapten we voor een heel kort ritje naar Het Deelerwoud in de auto. Hier maakten we super mooie foto’s, de liefde voor elkaar spatte er af.

Ceremonie bij de Woeste Hoeve

Na de fotoshoot ‘verstopten’ Vincent en Janneke zich voor de aankomende daggasten. Sommigen kwamen zelfs op de fiets. De vader van Janneke mocht zijn dochter alvast eerder zien dan de andere gasten en was zichtbaar onder de indruk. Alle gasten namen vervolgens plaats op de ceremonieplek en het officiële gedeelte ging van start. Eerst kwam Vincent naar voren aan de arm van zijn moeder en vervolgens Janneke aan de arm van haar vader. Wat een mooi gezicht. Dorianne had mooie woorden voorbereid, er klonk van beiden een volmondig ‘ja’ en een heel lief meisje kwam de ringen brengen. Na alle handtekeningen was het dan echt zover, yes getrouwd!

Toost, taart en borrel

De hoogste tijd om daar samen op te proosten! Ook werd de prachtige taart aangesneden, waar iedereen vervolgens heerlijk van genoot. Het bruidspaar werd gefeliciteerd en er werd geborreld onder begeleiding van een lekker muziekje. We maakten wat groepsfoto’s en er waren meerdere mooie speeches en leuke stukjes voorbereid door de gasten. Wat een heerlijk ontspannen en gezellig sfeertje.

Diner bij de Woeste Hoeve

De tafels waren weer prachtig gedekt en de gasten mochten plaatsnemen. De vader van Janneke opende het diner met een mooie speech en daarna werd er samen genoten van een shared diner.

Golden hour

Net voor het dessert namen we het bruidspaar nog even mee naar buiten voor een aantal foto’s tijdens het ‘gouden uurtje’. Ook de drone ging nog even de lucht in. Altijd zoooo tof om de dag op deze manier af te sluiten. Wij pakten hierna onze spullen en keerden huiswaarts.

Lieve Vincent en Janneke, wat was het een geweldige dag. Dank jullie wel dat wij aanwezig mochten zijn bij jullie trouwen bij de Woeste Hoeve. Het was alleen maar genieten. We wensen jullie samen met al die lieve mensen om jullie heen, al het geluk van de wereld toe.

Lieve groetjes Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!