Tom & Babette – 14 | 04 | 2018

14 April 2018 was de bruiloft bij Landgoed Groot Warnsborn van Tom en Babette!! Tegen 10:00 uur ‘s ochtends begon de dag in het huis van Tom en Babette waar de bruidegom zich klaarmaakte, geholpen door zijn moeder onder toeziend oog van goede vriend Benjamin. De Cadillac stond al te pronken aan de weg. Ondertussen was het bij de ouders van Tom al lekker druk want hier werd Babette omgetoverd tot een prachtige bruid.

Toen was het moment daar dat de bruid de trap af kwam waar ze opgewacht werd door onder andere haar vader en broer. Wat een prachtig moment. Ondertussen was Tom al onderweg in de prachtig opgeknapte Cadillac. Bij het huis aangekomen belde hij aan en wauw daar stond zijn bruid!

Na een heerlijke lunch gingen we op pad voor de fotoshoot. Eerst reden we naar het Oranjepark in Apeldoorn want Tom en Babettes lievelingsboom stond in bloei. Alsof het zo moest zijn!

Daarna reden we naar Arnhem naar het prachtige Landgoed Groot Warnsborn. Hier wandelden we door het mooie park en waagden Tom en Babette zelfs nog een enkel dansje. Wat helemaal duidelijk werd, is dat Tom en Babette niet alleen super gek zijn op elkaar maar ook ontzettend veel lol hebben samen. Stralen van oor tot oor dat is wat ze deden, heerlijk!

Ja, ik wil!

Na de shoot knapten Tom en Babette zich op en druppelden de eerste gasten binnen op het Landgoed. Even later maakten Tom en Babette een prachtige entree in de Cadillac.

Het was tijd voor de ceremonie! Babette kwam aan de arm van haar vader de trouwzaal van landgoed Groot Warnsborn binnen. Er volgde een prachtige ceremonie met de moeder van Tom als trouwambtenaar, hoe bijzonder is dat! En ja, natuurlijk zeiden zij beiden volmondig, JA!

Daar moest natuurlijk op geproost worden en Tom en Babette deden dit niet met taart maar met de overheerlijke bitterballen van oma! Het zonnetje scheen ondertussen volop, dus het feest verplaatste zich naar buiten. Babette wilde natuurlijk ook haar boeket weggooien, wat zorgde voor lachwekkende taferelen. Ondertussen maakten we ook nog wat groepsfoto’s. Wat een heerlijke middag.

Aan het eind van de middag werden de gasten naar de prachtige dinerzaal in de druivenkas van Groot Warnsborn geleid. Wauw wat zag het er fantastisch uit. Er volgde een heerlijk diner met een mooie speech van Babettes vader.  Uiteindelijk moest er natuurlijk ook flink gefeest worden. Nadat de avondgasten gearriveerd waren en de band was opgebouwd, kon het feest losbarsten. Tom en Babette openden met een prachtige openingsdans en als snel stond jong en oud te swingen op dansvloer!

Lieve Tom en Babette, wat was het een fantastische bruiloft bij Landgoed Groot Warnsborn. Bedankt! Heel veel geluk samen en voor nu, geniet van jullie ongetwijfeld prachtige huwelijksreis.

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.