Tom & Renske | 14-09-2018

Vrijdag 14 september was de bruiloft bij Fox Partycentrum in Vragender van Tom en Renske. Al vroeg in de ochtend reden wij samen naar Ulft. Bij Renske thuis was het al een drukke boel. De kapster was bezig met het haar van Renske en haar moeder werd ondertussen opgemaakt door Lonneke, de zus van Renske. De kinderen van Lonneke waren er ook. Na een kop koffie gaat Josien door naar de bruidegom, die zich bij zijn ouders thuis aankleedt. Naast het fotograferen van het aankleden, maken we ook altijd even foto’s van alle toffe details. De jurk, het pak, de schoenen, manchetknopen en sieraden, alles wordt altijd met zorg uitgekozen dus ook heel gaaf om daar mooie foto’s van te hebben. En kijk nou naar die schoenen van Tom en Renske, zo leuk! Nadat Lonneke ook de make-up van Renske gedaan heeft, helpt haar moeder met het aantrekken van de jurk. Ook Tom wordt door zijn moeder geholpen bij het aantrekken van zijn pak. Wauw, wat zien ze er beide prachtig uit. Helemaal klaar voor de ‘first look’. Tom komt aanrijden in een oude mustang, terwijl Renske staat te wachten in de gang. De deurbel gaat…

Fotoshoot

Na een geweldig ‘deurmoment’ maken we nog wat groepsfoto’s van de familie in de tuin. Daarna stappen we in de auto naar het openluchttheater om foto’s te maken. Ook rijden we nog even door naar een wijngaard. Zo tof om op verschillende plekken foto’s te maken voor de afwisseling in de reportage en wat zijn deze twee mensen gek op elkaar! Het straalt er echt vanaf en wij hoeven helemaal geen aanwijzingen te geven, het gaat vanzelf.

Yes, I do

Inmiddels hebben alle daggasten zich verzameld bij Fox Partycentrum in Vragender. Daar komen Tom & Renske aangereden. Ze maken een mooie entree en de gasten zoeken een plekje voor de ceremonie. Het officiële gedeelte van de dag gaat beginnen. Tom komt naar voren gelopen, gevolgd door Renske aan de arm van haar vader. Dit blijft altijd een prachtig moment. De ambtenaar spreekt mooie woorden en Renske en Tom spreken de geloften naar elkaar uit die ze voor elkaar hadden opgeschreven. Er volgt van beide een volmondig ‘Ja’ en er mag gekust worden. Yes, getrouwd! De ringen worden gebracht door drie hele stoere mannen en een prachtige dame en dan hoeft er alleen nog maar getekend te worden. Ook dit gebeurt onder toeziend oog van de kleinste gasten en dan is het tijd om te proosten!

Hapjes & drankjes

Tijd voor felicitaties en lekkere hapjes! Tussendoor maken we foto’s van de daggasten en gooit Renske haar boeket. Ook worden er door vrienden stukjes gedaan voor het bruidspaar. Er worden steeds heerlijke kleine gerechtjes rondgebracht en het hoofdgerecht wordt ter plekke bereid door een kok. Voordat het dessert wordt opgediend, staat er een prachtige taart klaar op tafel. Natuurlijk snijdt het bruidspaar de taart gezamenlijk aan en moet er even geproefd worden! Na het dessert gaat het bruidspaar even weg om zich op te frissen voordat de avondgasten arriveren. Voor ons een mooi moment om onze spullen te pakken en naar huis te gaan.

Lieve Tom en Renske, wat zijn jullie een geweldig stel en wat hebben we genoten van jullie bruiloft bij Fox Partycentrum in Vragender! Bedankt dat wij hierbij mochten zijn. Wij wensen jullie samen al het geluk van de wereld toe.
Lieve groetjes,
Josien & Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.