Jerrymi & Loïs | 08-09-2018

Zaterdag 8 september was het huwelijk bij zorgboerderij Wilma’s Farm van Jerrymi en Loïs. Loïs en Jerrymi ontmoetten elkaar zes jaar geleden in Bahrein, het land waar Jerrymi woont en werkt. De liefde bloeide op en na heel lang wachten was dan nu eindelijk de dag aangebroken, waarop Jerrymi en Loïs gingen trouwen. We reden ‘s ochtends al richting Lelystad en zoals meestal splitsten we ons daar op. Loïs maakte zich klaar bij haar zus thuis, onder toeziend oog van onder andere haar moeder en bruidsmeisjes. Jerrymi was elders in Lelystad al bijna klaar om te vertrekken. Hij bereidde zich voor met zijn ‘bestman’, de broer van Loïs. Zijn familie was daar ook. Zij waren eerder die week overgekomen uit de Filipijnen, het land waar Jerrymi zelf ook vandaan komt.

Jerrymi was netjes op tijd klaar en stond al te wachten bij Kasteel de Essenburgh in Hierden. Hier zouden de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien. Het wachten was alleen nog op zijn bruid, die had namelijk een klein beetje vertraging. De spanning steeg, maar uiteindelijk kwam de blauwe Volkswagenbus toch echt aangereden met daarin de prachtige bruid, haar moeder als chauffeur en de bruidsmeisjes.

First look

Het moment was daar, de ‘First Look’ ging plaatsvinden. Jerrymi stond al klaar op een mooi paadje midden in het bos en daar kwam zijn bruid aan. Ze gaf hem een tikje op de schouder en wauw…….!! Wat een prachtig stel. We maakten foto’s rondom het kasteel, om daarna terug te rijden naar Lelystad.

Internationale wedding

In Lelystad bij zorgboerderij Wilma’s Farm hadden de gasten zich inmiddels verzameld. Zij kwamen werkelijk waar overal vandaan; Nederland, de Filipijnen, Thailand, Bahrein, de VS, India en ga zo maar door. Een echte internationale wedding! Het was tijd voor de trouwdienst. Nadat de Jerrymi en de pastoor een mooie entree maakten, kwam ook de naaste familie door het middenpad aangelopen om hun plaats in te nemen. Tot slot kwam Loïs achter het bloemenmeisje aan naar voren. Haar vader stond haar op te wachten zodat hij haar weg kon geven aan Jerrymi. Prachtig! Er volgde een hele mooie ceremonie, met veel prachtige liederen, gebeden en woorden van de pastoor. Ook wasten Jerrymi en Loïs elkaars voeten. Na de ‘vows’ die Jerrymi en Loïs naar elkaar uitspraken was het tijd voor het ja-woord, de kus en ringen. Yes, getrouwd! Heel bijzonder was tot slot de zegening die de pastoor hen, samen met alle gasten, gaf.

Taart!

Na de ceremonie was het tijd om de taart aan te snijden. Vervolgens werd het huwelijk gevierd met een heerlijk diner in de buitenlucht. We deden nog een korte shoot in het laatste avondlicht en we maakten tussendoor groepsfoto’s. Na het diner kwam de gitaar tevoorschijn en werd er gezongen en muziek gemaakt voor en door het bruidspaar.

Lieve Loïs en Jerrymi, wat hebben jullie een fantastische dag georganiseerd met heel veel lieve mensen die uit alle hoeken van de wereld kwamen om jullie bruiloft te vieren. Fantastisch! Wij hebben ontzettend genoten van jullie huwelijk bij zorgboerderij Wilma’s Farm en wensen jullie heel veel geluk samen!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.