Tim & Suzanne | 07-09-2018

Vrijdag 7 september was het de trouwdag bij De Vreemde Vogel van Tim & Suzanne, dus gingen wij op weg naar Gouda. Tim kleedde zich aan in een B&B in de buurt en was in het gezelschap van zijn ouders en oma. Suzanne kleedde zich bij hen thuis aan met hulp van haar zus en moeder, terwijl haar vader en zwager zich beneden bezig hielden met de voorbereidingen. Wij splitsten ons weer op zodat we van beiden foto’s konden maken. Wat ons opviel was dat ze beiden eigenlijk heel relaxed waren. Alles verliep heel rustig en helemaal volgens planning, dit hebben we nog zelden meegemaakt! Voor Tim en Suzanne was het trouwvervoer nog een verrassing maar de prachtige oude Citroen werd direct goedgekeurd. Precies op tijd stond Tim dan ook voor de deur om aan te bellen. Suzanne stond al in de gang te wachten en de daggasten hadden zich inmiddels in de woonkamer verzameld en probeerden stiekem mee te gluren door het keukenraam. Het moment was daar, de deur ging open….wauw, wat waren ze beiden prachtig!!

Fotoreportage

Nadat ook alle daggasten Tim en Suzanne bewonderd hadden, vertrokken wij voor de fotoreportage naar Het Gemaal in Haastrecht. Wat een toffe plek is dit en omdat het weer gelukkig prima was, konden we daar ook buiten foto’s maken. Voor de afwisseling in de foto’s zijn we vervolgens nog even het park ingegaan. Wat deden Tim en Suzanne het goed en wat zijn ze leuk samen!

De ceremonie

Na een heerlijke lunch gingen we met z’n allen op weg naar De Vreemde Vogel in Vlaardingen voor het officiële gedeelte van de dag. Tim en Suzanne wilden erg graag buiten trouwen en dit kon op deze locatie prachtig. Nadat alle gasten plaats hadden genomen, kwam eerst Tim aan de arm van zijn moeder aangelopen, gevolgd door Suzanne aan de arm van haar vader. Wat is dit altijd een mooi gezicht! De ambtenaar sprak mooie woorden, er werd heel veel gelachen en Tim en Suzanne spraken naar elkaar hun zelf geschreven geloften uit. Ze zeiden beiden volmondig ‘Ja’, er werd gekust en de ringen werden omgedaan. Yes, getrouwd!! Tim, Suzanne, alle getuigen en de ambtenaar zetten hun handtekening en hiermee kwam er een einde aan de ceremonie.

Cheers!

Tijd om te proosten op het huwelijk. Op het terras stond de champagne al klaar. Deze hadden Tim en Suzanne zelf geregeld, een fles van 9 liter! Cheers. Ook stond er een prachtige taart klaar die door Tim en Suzanne samen werd aangesneden. Er werd gezellig geborreld en de kinderen konden lekker spelen in de speeltuin. Suzanne gooide het bruidsboeket dat op spectaculaire wijze werd gevangen door haar schoonmoeder. Ook was er mooi tijd om wat groepsfoto’s te maken van de gasten. Marleen, de zus van Suzanne hield een hilarische speech en overhandigde het bruidspaar een zelfgemaakt receptenboek.

Inmiddels was in de serre de tafel mooi ingedekt en konden alle gasten aan tafel gaan zitten. De vader van de bruid hield een mooie speech en er werd opnieuw geproost en genoten van een heerlijk Italiaans diner. Een mooi moment voor ons om onze spullen te pakken en naar huis te gaan.

Lieve Tim en Suzanne, wat hebben we enorm genoten van jullie trouwdag bij De Vreemde Vogel! Wat zijn jullie een onwijs lief en leuk stel en wat hebben jullie fijne mensen om jullie heen. Wij wensen jullie al het geluk van de wereld toe samen!

Lieve groetjes Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.